Zvučna hirurgija

Radionica i koncert neobične metode koja posredstvom zvuka pokušava do dopre do duhovnih tačaka u čoveku.

Zvuk ne možemo uhvatiti, dodirnuti... ono što možemo je da mu damo neki oblik i "ton" tako da na čoveka deluje svesno, isceljujuće, blagotvorno...

Jedinstvena dvodnevna manifestacija "Zvučna hirurgija" koja će posetioce upoznati s metodom isceljenja zvukom biće održana u Beogradu 24. i 25. novembra 2012. godine. Slovenka Mira Omerzel-Mirit, inače doktor etnologije, osnovala je zajedno sa Mojkom Žegar i Tinom Omerzel-Telep Ansambl Vedun koji upotrebljava tradicionalne instrumente raznih naroda i, zahvaljujući različitim frekvencijama zvuka, pomaže ljudima da podignu svest na viši nivo, nađu balans, ojačaju imunitet, oslobode se stresa i napetosti. Njihov koncert u Beogradu održaće se 24. novembra 2012. godine u 18 časova, u Domu sindikata.

Sledećeg dana, 25. novembra 2012. godine od 15 časova do 20 časova u Osnovnoj školi "Skadarlija" održaće se radionica "Zvučna hirurgija" koju će voditi dr Mira Omerzel-Mirit. Preporučuje se da se na radionicu dođe u udobnoj odeći i obući i s podlogom za ležanje ili sedenje kao i prekrivačem da bi vam bilo toplo i udobno. Za detaljnije informacije i prijavu posetite sajt www.balansmedika.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.