Živi svesno, živi zdravo

Kakve poruke nosi nova medicinska grana, koja spaja najsavremenija dostignuća biofizike i kvantne fizike sa poznavanjem energetskih polja našeg oragnizma...

Živi svesno, živi zdravo

Živi svesno, živi zdravo

„Zdravlje je istančana dinamična ravnoteža između fizičkog, mentalnog i duhovnog. Sve to treba da bude u balansu, da energija slobodno protiče kroz naše telo, bez blokada, jer ono je energija koja se brzo kreće na bezbroj različitih frekvenci“, govori nam dr Žanka Četojević, specijalista opšte medicine, koja od 1988. godine u rad sa pacijentima uvodi tradicionalne terapeutske metode, a od 2002. biorezonantni biofidbek kompjuterski program QXCI/SCIO.

Kvantna medicina je nova medicinska grana koja spaja najsavremenija dostignuća biofizike i kvantne fizike sa poznavanjem energetskih polja organizma. Zvanično je u Briselu 1989. godine proglašena za medicinu trećeg milenijuma, posle dugogodišnje primene u više od 1.500 kabineta i kliničkog ispitivanja njenog delovanja na preko milion i po pacijenata. Posmatrajući kosmičke, naučnici su i u nama pronašli mikrotalase 30–300 milijardi herca. Prema kvantnoj medicini, mi smo komplikovani kibernetski sistem sa veoma razvijenom energetsko-informativnom mrežom integrisanom na više nivoa. Odnosi ćelija–organ–organizam podrazumevaju projekcije i na horizontalnim i na vertikalnim nivoima. To znači da su bolesti svesne sve ćelije čitavog organizma, a ne samo one koje su ugrožene, te da su sposobne da ga brane preko mnogostrukih i veoma komplikovanih mehanizama samoregulacije.

„Suština je da pacijent učestvuje u terapiji, da nosi deo odgovornosti. Ja kao terapeut nisam Bog, ispod kojeg je, tamo negde dole, pacijent koji čeka da ga izlečim. Bitna je interakcija, čovekovo svesno opredeljenje da promeni svoj način života. Sastavni deo svakog živog bića jeste prirodna tendencija ka samoizlečenju. Ako mu na svesnom nivou damo šansu, taj proces se može ubrzati. Kako? Prvi stepen samoizlečenja jesu postepene ali obavezne promene loših životnih navika: prekomerna i nepravilna (zlo)upotreba hrane, pića, alkohola, kafe, šećera, fizička neaktivnost, mentalna i emotivna nehigijena. Nijedna terapija neće imati uspeha ili neće biti dužeg veka ako stalno pravimo ili, još gore, ponavljamo iste greške. Drugi korak u izlečenju jesu spoljni stimulansi, odnosno prirodne neagresivne terapije: akupunktura, homeopatija, magnetoterapija, aromaterapija, hiropraktika, terapija bojama, terapija zvukom ili pak kombinacija svih gorenabrojanih terapija kroz kompjuterski biorezonantni biofidbek antistres QXCI/SCIO sistem“, objašnjava dr Žanka i konstatuje da zapravo sve vreme pričamo o energiji.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.