Zašto treba da jedete koštice kajsije: stručnjaci ističu da pomažu kod ozbiljnih oboljenja

Koštice kajsije podsećaju na bademe, a zbog jednog retkog vitamina su neverovatno lekovite!

Koštice kajsije lako mogu zavarati jer izgledom, ukusom i mirisom liče na badem.

Kao i drugi orašasti plodovi, koštice kajsije vrlo su hranjive i mogu se konzumirati same ili pomešati sa pahuljicama, žitaricama ili dodati u salate.

Neki istraživači smatraju da himalajski narod Hunzi dug životni vek može zahvaliti svakodnevnoj konzumaciji ovih koštica.

Osim što će vas brzo zasititi, sadržavaju esencijalne masne kiseline i aminokiseline i obilje vitamina i minerala.

Bogat su izvor retkog vitamina B17 koji neki biolozi i medicinski stručnjaci navode kao alternativnu terapiju za lečenje raka.

Ovaj napitak smanjuje rizik od karcinoma: PRIRODNI LEK OD SAMO 3 SASTOJKA - jača imunitet i sprečava upale (RECEPT)Ovaj napitak smanjuje rizik od karcinoma: PRIRODNI LEK OD SAMO 3 SASTOJKA - jača imunitet i sprečava upale (RECEPT)Napitak od pšenične trave ima antikancerogeno dejstvo, uspešno pojačava imunitet i štiti telo od bolesti!

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.