Vrhunska čajna mešavina za jačanje imuniteta i oslobađanje od napetosti

Delotvorni čaj od kamilice, bosiljka i žalfije nam može pomoći tokom ovog promenljivog vremena, kada se smenjuju sunčani, kišni i vetroviti dani, koji pogubno utiču na naš imunitet...

Ne čekajmo da nam procuri nos, zaboli grlo ili dobijemo temperaturu, već na vreme poslušajmo lekare koji preporučuju biljne čajeve kao preventivu. Lako se pravi delotvorni čaj od kamilice, bosiljka i žalfije, prenose Novosti 29. septembra 2014. godine.

Vreme je promenljivo, smenjuju se sunčani, kišni i vetroviti dani, a to sve pogubno utiče na imunitet. Oscilacije u temperaturi, neadekvatno oblačenje i jesenje neraspoloženje mogu da dovedu do bolesti jer slabe odbrambenu moć organizma.
Najdelotvorniji čaj za jačanje iminuteta se lako pravi.

Sastojci:

  • jedna kašičica kamilice, bosiljka i žalfije
  • 2 dl vrele vode
  • kašičica meda
  • malo cimeta

Priprema:

Pomešajte jednu kašičicu kamilice, bosiljka i žalfije, prelijete sa 2 dl vrele vode. Ostavite nekoliko minuta da odstoji, pa procedite. Kada čaj bude dovoljno prohlađen da može da se pije, dodajte kašičicu meda i malo cimeta.

Topao i okrepljujući napitak će vas ugrejati i učiniti da zaboravite na maramice ove jeseni. Osim toga, oslobodiće vas napetosti i svakodnevnog stresa.

Izvor: Novosti

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.