Vaša krvna grupa otkriva kako da se brzo rešite napetosti: ovo je tajna za smanjenje hormona stresa u krvi

Jedna krvna grupa najteže podnosi stresne situacije - evo kako da smanjite kortizol, hormon stresa, i da se oslobodite toksične tenzije!

Krvna grupa može da otkrije kojim smo bolestima skloni, ali i kako se nosimo sa stresom.

Možemo otkriti i kako se najbolje rešiti stresa s obzirom na krvnu grupu.

Šta sve leči čudesna reiki terapija: ovo je tajna isceljujuće kosmičke energijeŠta sve leči čudesna reiki terapija: ovo je tajna isceljujuće kosmičke energijePoznato je da polje Reiki energije indukuje bioelektromagnetne tokove unutar ćelija i tkiva i time pojačava sposobnost organizma…

Naime, naučno je dokazano da osobe s krvnom grupom A najgore podnose stres. To je zato što imaju viši nivo kortizola u krvi, hormona odgovornog za osećaj stresa, što znači da su podložnije stresu od osoba drugih krvnih grupa.

Fizička aktivnost odličan je način za smanjivanje stresa, a stresu podložnim ljudima s krvnom grupom A preporučuju se umirujuće fizičke aktivnosti poput tai chija i joge koje snižavaju nivo kortizola.

Šta je duhovna ili energetska medicina: kako se uklanjaju energetske blokade koje loše utiču na zdravljeŠta je duhovna ili energetska medicina: kako se uklanjaju energetske blokade koje loše utiču na zdravljeNaši stresovi i negativne misli su energetski talasi koji vrše blokadu protoka životne energije kroz telo, što prouzrokuje…

Osobe s krvnom grupom 0, pokazala su istraživanja, najbolje podnose stresne situacije, ali isto tako im treba pomoć da iz tela izbace hormon kortizol. U tome će im najbolje pomoći energično vežbanje koja će ekspresno ukloniti osećaj stresa.

Osobama s krvnom grupom B najviše odgovaraju joga i drugi blaži oblici treninga, dok pojedinci s krvnom grupom AB najbolje funkcionišu kada je njihova dnevna rutina uravnotežena, bez prevelikih oscilacija osećaja stresa.

Izvor: Zadovoljna

K. B.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.