Uzmite život u svoje ruke

Uzmite konce svog života u svoje ruke i krenite pravim putem...

uzmite_zivot_u_svoje_ruke_2

Dragi moji,

verujem da ste u svom životu do sada pročitali pregršt tekstova i knjiga o tome kako postati bolji, sretniji, mirniji, zadovoljniji, kako se rešiti straha koji vas sputava, kako drugima saopstiti što vas smeta i što zapravo želite, kako izgraditi zdrav odnos sa partnerom ili kako naći pravog partnera, kako se izboriti za sebe, svoje želje i potrebe?? Međutim i nakon nemalog broja godina rada na sebi ostajete i dalje zbunjeni, nesigurni, nezadovoljni u odnosima koji vas okružuju, često se pitate gdje ste pogrešili, da li je tehnika koju upražnjavate kriva??? ili,ili,ili...

No verovatno se radi o tome da ste i dalje ostali na nivou informacije a sve prikupljene informacije niste pretvorili u znanje. Budući da svaka informacija u psihičkom svetu želi biti ostvarena, često vam na put dolaze događaji kako bi vam dali priliku da skupljene informacije pretvorite u znanje i kako bi sretni i zadovoljni kročili svojom životnom stazom.

Nema dobre i loše tehnike, svaka tehnika je dobra tehnika i svaki rad na sebi je ispravan put rada na sebi. Postoje samo tehnike koje vam više leže na srcu i u kojima ste se pronašli ili one druge. Tako je i meni tehnika Autogenog treninga prije 15 godina iz temelja promenila život. Tada kad mi se svet rušio i kada sam stvarno smatrala da nemam izlaza zapravo otvorila su mi se čudesna vrata samospoznaje na koja sam ušla isprva polako i plašljivo no kasnije kada sam osetila dobrobit koju mi daje tehnika treninga prepustila sam se u potpunosti. Danas mogu sa sigurnošću reći da živim svoj život kao zdrav, miran, sretan, zadovoljan i opušten čovek bez obzira na vanjske okolnosti, da njegujem skladne odnose sa ljudima koji me okružuju i da s poverenjem prihvatam sve što mi Svemir šalje jer znam da je to samo iskustvo i prilika da i dalje rastem i razvijam se i ništa više od toga. Znam da je svaki događaj na moj životni put stavila neka dobre ruka i istovremeno mi dala rešanje za taj događaj, a ja ga otvorena srca prihvatam i znam da nema tog događaja koji nemogu rešiti.

Svaki dan zahvaljujem Svemiru što sam dobila znanja koja danas s mnogo ljubavi prenosim svojim polaznicima dalje. Promenite i vi svoj život odlučite i Vi uzeti konce svog života u svoje ruke i zakoračite na put ljubavi i samospoznaje kako biste izgradili divne odnose sa sobom i svima oko vas znenstveno dokazanom i medicinski priznatom tehnikom Autogenog treninga!

S ljubavlju i verom u Vas Ornela Šare (učitelj Autogenog treninga)

Informacije na tel. 064 336 4434, mail: ornelasare@gmail.com, info.autogeni@gmail.com, www.tvojastaza.com

PROMO

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.