Uradite ovo svakog dana - Potrebno vam je samo 5 minuta da se oslobodite napetosti: kratka MEDITACIJA koja isceljuje dušu i telo

Uradite ovo svakog dana - Potrebno vam je samo 5 minuta da se oslobodite napetosti: kratka MEDITACIJA koja isceljuje dušu i telo

Meditacija je jedan od najznačajnijih alata u borbi protiv stresa, a ukoliko je redovno praktikujemo, može učiniti da vremenom postanemo potpuno otporni na stres, piše Lovesensa.

Tokom epidemiji virusa izloženi smo raznim negativnim vestima, naša rutina je poremećena i svaki novi dan donosi određenu dozu straha. Kako bismo u trenutnoj situaciji razbili otpornost na stres, važno je da redovno meditirate.

Kada se redovno koristi kao sredstvo opuštanja, meditacija za samo nekoliko minuta može da umiri telo i um. Pomaže da se lakše suočimo sa izazovima u životu i reagujemo bez straha.

3 stvari koje pomažu ako imate strah od KORONA virusa: isceljuju dušu i pomažu da sačuvamo mentalno zdravlje3 stvari koje pomažu ako imate strah od KORONA virusa: isceljuju dušu i pomažu da sačuvamo mentalno zdravlje3 najbolja načina da smanjite stres u epidemiji korona virusa!

Meditaciju možet praktikovati svako, uvek i svuda. Postoji bezbroj različitih videova meditiranja i svaka osovba može pronaći jedan koji mu apsolutno odgovara.

Na primer, možete uživati u meditiranju tokom tuširanja ili ako ste ljubitelj čokolade, za vas je savršena čokoladna meditacija - uživanje u svakom zalogaju.

Meditacija od samo 5 minuta može doneti brzo oslobađanje od napetosti i pritsika!

Ako danas čujete određene negativne vesti ili se uplašite, izolujte se na 5 minuta i praktikujte sledeću meditaciju:

1. Korak - podesite tajmer na telefonu na 5 minuta

2. Korak - Opustite svoje telo i izbacite par dubokih izdaha iz dijafragme kako bi se vaše telo oslobodilo napetosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.