Unesite prirodu u svoj dom: Maja Popov vas savetuje kako da postignete balans

Ljudski organizam je sve više oslabljen stresom, zatrovan emocionalno i hemijski, umoran od briga… Čini nam se da je jedini spas prigrliti prirodu koja je kao majka uvek tu i spremna da nam pruži ruku i da nas preplavi svojom ljubavlju, kaže Maja Popov, učiteljica joge

Univerzum nam je kroz prirodu poklonio sve alatke koje nas vode na put isceljenja - zvukove, mirise, boje, vazduh, oslobađujuću moć vode, Šumanove isceljujuće frekvencije iz jonosfere, napajajuću centrirajuću snagu zemlje, živototvorno Sunce, pokret kroz prirodne predele koji čoveka čini živim... A mi smo se odvojili od prirode i od prirodnih zakona.

Nauka je otkrila drevno znanje da je život sveprisutan. To znači da je sve na neki način živo! Kvanta fizika je potvrdila da je na subatomskim nivoima prisutno brzo kretanje subatomskih čestica koji stvaraju čvrstu materiju. To što mi kao ljudska bića nemamo razvijeno čulo u ovom stanju svesti da to vidimo i primetimo je isto kao što ne možemo da vidimo radio ili TV talase, a znamo da oni postoje.

Učiteljica terapeutske joge Maja Popov: Ako duša nije srećna, nešto mora da se menja

Čovek je od nastanka civilizacije živeo u skladu sa prirodom i crpeo je inspiraciju iz prirode, oponašao ju je i živeo u skladu sa njom. I dok god je tako živeo u skladu sa prirodnim zakonima, živeo je neuporedivo zdravije.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.