Umetnost ravnoteže u Beogradu

Prepoznajte signale koje vam šalje telo.

Da li razumemo signale koje šalje naše fizičko telo? Sedam radionica tokom sedmonedeljnog ciklusa predavanja pružiće polaznicima priliku da prepoznaju upozorenja koja nam šalje naše fizičko telo šalje i koji će zahvaljujući tome moći da reaguju pravilno i na vreme očuvaju svoje psihofizičko zdravlje.

Ciklus počinje 9. septembra 2012. godine, i to u terminu od 11.30 do 14.00 časova, a predavač je Tatjana Jevđović, instruktor SPA&wellness terapeut.

Kroz razumevanje značenja energetskih centara (čakri) zaduženih za energetsko napajanje određene grupe organa, kao i prepoznavanjem potrebe za stimulisanjem ili umirenjem određenog centra, otvara se mogućnost uspostavljanja unutrašnjeg balansa. Polaznici će "proputovati" kroz verbalnu i neverbalnu komunikaciju, fizičke vežbe, dodir, meditaciju, muziku, vitalnu energiju biljaka, vibraciju kamena...

Za učešće na ovim radionicama potrebno je izdvojiti 1000 dinara i rezervisati svoje mesto na kontakt telefon centra, a više informacija naći ćete na adresi www.beautyimagini.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.