Uhvatite dugu

Edukacije, radionice i seminari koje organizuje Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća pomažu polaznicima da eliminišu stres i povećaju kvalitet života.

Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća je nastao iz želje i vizije osnivača Studija, Jasmine Kovačev, da ljudima na našim prostorima omogući edukacije, seminare i transformacione radionice kako bi umanjili (i eliminisali) reakcije na stres kojima smo svakodnevno izloženi i tako povećali kvalitet života i dostignuća u svim oblastima života, popravili svoje zdravstveno stanje koje je uzdrmano emocionalnim uticajima, kao i ubrzali lični i profesionalni razvoj. Stoga već osmu godinu za Vas održavamo program "Okrugla duga".

Seminari su bazirani na dostignućima energetske psihologije, energetske medicine, holističkog koncepta različitih oblasti života, kao i najnovijim i najefikasnijim tehnologijama uma. Kroz programe "Okrugla duga" možete efikasno u korenu eliminisati strahove, fobije, traumu, stres, uznemirenost, brige i veliku većinu zdravstvenih problema učiniti podnošljivim, tako da se ne osećate umornim, mizernim i bezvrednim, te da se ponovo radujete svakom novom danu.

Edukacije vodi Jasminina Kovačev, trener EFT-ja i Master trener META Zdravlja. Jasminina posvećenost edukaciji i činjenica da je stekla 29 sertifikata i diploma tokom svog životnog i profesionalnog puta, omogućavaju jedinstvenost kvaliteta edukacije koje pruža polaznicima.

Program "Okrugla duga" je jedinstven program ličnog razvoja gde svaka edukacija osvetljava novi segment i omogućava vam novi stepen jasnoće na vašem životnom putu. Sve više postajete zaokruženi kao ličnost, baš kao i naša okrugla duga, a time i sve slobodniji u izražavanju sebe i svojih potencijala.

Programi se održavaju od aprila do juna u Beogradu i Novom Sadu. Raspored treniga možete videti na ovom linku.

Program "Okrugla duga" obuhvata:

Možete dobiti više informacija i prijaviti se na 063/160116 ili popunjavanjem online prijave.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.