Tren nazad, krupni korak napred

Veče regresoterapijske metode u Novom Sadu.

Kada biste mogli da vratite vreme i nađete momenat kada ste bili na nekoj prekretnici, da li biste dozvolili sebi da ga opet proživite? I da li biste ga tada samo polako i svesno upijali razmišljajući o efektima ili biste pritom preusmerili svoju lokomotivu na neki drugi kolosek?

U momentu kada oseti bol, osoba počinje da širi negativne emocije oko sebe što može da je odvede u beskrajni niz patnje ako ne otkrije koren sopstvenih problema. Učestalu naviku da krivicu prebacujemo poput ping-pong loptice na ljude oko sebe, okolnosti, sudbinu umesto da kažemo "zašto mi se ovo dešava i kako mogu da pomognem sebi?", vrti nas u krug.

Novosadski centar za psihofizički razvoj - GARUDA održaće veče regresoterapije 26. septembra 2012. godine sa početkom u 18 časova u sklopu knjižare NUBLU. Ukoliko ne znate dovoljno o ovoj metodi, regresoterapeut Patrik Balint će vas uputiti bliže u tajne ove alternativne discipline koja je nastala u 19. veku. On inače predaje regresoterapiju u Slovačkoj i Češkoj, a razmenjivao je iskustva s kolegama u Rusiji i Americi.

Regresoterapija, kao nehipnotička terapijska metoda na osnovu našeg povratka u prošlost omogućava rešavanje problema, upoznavanje raznih duhovnih zakona i mogućnosti duhovnog rasta, naših korena i puta, ili načina kojim idemo njime, te pomera granice našeg znanja, sposobnosti i samospoznaje...

Detaljnije informacije možete potražiti putem maila na centar@garuda-sacra.rs.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.