Theta isceljivanje

Beta talase mozak emituje dok razgovaramo, ili dok nešto radimo, u alfa talasima je kada sanjarimo, maštamo, ili se odmaramo, a theta talasi su talasi u kojima smo u trenucima pre nego što ćemo utonuti u san, ili u trenucima duboke meditacije.

Kada vidite na televiziji vest da se neka osoba misteriozno izlečila od teške bolesti, ili da neka osoba poseduje čudne moći koje su strane običnom čoveku, da li se zapitate možete li to isto i vi? Kada čitate knjige koje govore o pradavnim vremenima u kojima je čovek živeo po nekoliko stotina godina i mogao da čini razna čuda, da li se pitate je li to istina, ili samo bajka? Kada po vedroj noći pogledate u nebo, da li se zapitate otkud sve ovo nad nama i oko nas, ko je tvorac svega?

Mnogi od vas se sigurno pitaju, a mnogi već i naslućuju odgovore, samo možda nemaju hrabrosti da ih izgovore i prihvate. Odgovora je doduše mnogo, ali ono što im je zajedničko je vera u višu silu/inteligenciju, ili silu stvaranja. Božanska energija, viša sila, Stvoritelj, nazovite kako god, ali to je ono što isceljuje bolesne i što je stvorilo sve što jeste.

Vera u višu silu zajednička je za sve narode sveta. I još jedna zajednička stvar kod svih naroda sveta je da postoje ljudi koji su u stanju da komuniciraju sa tom višom energijom i da uz pomoć nje čine mnoge, za naš racionalan um, neshvatljive stvari. Ipak, mnogi naučnici postali su zaintrigirani neverovatnim mogućnostima ljudskog tela i uma, pa su tehnologiju i nauku počeli da primenjuju za objašnjavanje fenomena kao što su rituali hodanja po vatri, telekineza, telepatija i uopšte svega što je racionalno teško objašnjivo.

I tako se došlo do interesantnog otkrića. Svi ovi fenomeni bili su mogući, jer je ljudski mozak bio u theta talasima. Nauci je odavno poznato da naš mozak funkcioniše kroz nekoliko vrsta slabih elektromagnetnih talasa. Beta talase mozak emituje dok razgovaramo, ili dok nešto radimo, u alfa talasima je kada sanjarimo, maštamo, ili se odmaramo, a theta talasi su talasi u kojima smo u trenucima pre nego što ćemo utonuti u san, ili u trenucima duboke meditacije. Upravo u theta talasima događaju se čudesna isceljenja, hodanje po vatri i drugi fenomeni. Do ovog saznanja je intuitivnim putem došla i američka isceliteljka Vianna Stibal, žena sa fascinantnom životnom pričom. Ona je zahvaljujući komunikaciji sa Stvoriteljem uspela da se isceli od raka butne kosti i raka limfe i od tada putuje širom sveta organizujući seminare na kojima obučava ljude kako da koriste božansku energiju za isceljenja i uopšte za duhovni razvoj.

Vianna je učenje koje širi nazvala „Theta isceljivanje“, jer se isceljivanja vrše iz theta stanja uma, a i zbog egipatskog i grčkog slova theta, koje između ostalog znači duša. Tehnika je za kratko vreme postala veoma poznata prevashodno zbog mogućnosti da se praktičari brzo uvere u njenu delotvornost. Ono što polaznici uče prema programu kursa je, kako se povezati sa energijom Stvoritelja i vršiti isceljenja, kako promeniti svoje osećaje i verovanja, kako komunicirati sa anđelima čuvarima, očistiti se od štetnih zračenja, očistiti svoje telo od toksina, aktivirati DNK i hromozome mladosti, izlečiti slomljenu dušu, manifestovati svoje želje i još mnogo, mnogo toga. Neke stvari koje se uče na ovim kursevima zvuče prilično neverovatno, ali prema svedočenjima praktičara, i te kako su moguće i ostvarive. Od nedavno, seminari su organizovani i u Srbiji, a predstavnik Theta isceljivanja za prostor Hrvatske i Srbije je Goran Karna.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.