Theta healing protiv stresa

Osnovni DNK seminar u novembru 2012. godine.

Theta Healing (Theta isceljivanje) je drevna energetska i duhovna tehnika. U ovoj tehnici se koriste theta moždani talasi niske frekvencije koji se dostižu u dubokoj meditaciji.

Kroz Theta Healing se može trenutno promeniti stvarnost na bilo kom planu života. Možemo se sa lakoćom osloboditi stresa, strahova, zavisnosti, štetnih vezanosti, fobija, trauma, osećaja krivice, brige, ljubomore, nesigurnosti... i svega što nam stoji na putu da ostvarimo život kakav želimo i zaslužujemo: život pun mira, ljubavi, sreće i izobilja.

Naučite kako da manifestujete stvari koje želite u životu, kako da uspostavite vezu sa anđelima čuvarima, prepoznate srodnu dušu, harmonizujete čakre i još mnogo toga... (za detaljniji opis seminara pogledajte sajt www.theta.rs).

Svi polaznici dobijaju sertifikat THINK® instituta kojim postaju sertifikovani Thetahealing® praktičari.

Seminar vodi licencirani učitelj Theta Healinga® Vesna Tokin. Tečaj se održava u Beogradu od 9. do 11. novembra 2012. godine. Prijave na telefon 064 244 25 17; 064 1284 193 ili putem maila: vesnatokin@theta.rs. Više informacija na sajtu www.theta.rs.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.