Teslini talasi zdravlja i Tesla komunikacija duše: Kako otkriti zašto neko na nesvesnom planu odbija isceljenje

Metoda lečenja rekonstruktivnim frekvencijama koja se zove Tesla metamorfoza zdravlja utemeljena je na Teslinim principima Svetlosti, Ljubavi i Jedinstva.

Prema broju i značaju njegovih patenata, moglo bi se reći da je Nikola Tesla čovek koji je izumeo budućnost. Ali malo je poznato da je on bio izuzetno duhovan čovek. U nasleđe nam je ostavio otkriće talasa koji leče i pomažu nam da dosegnemo više stanje svesti.

Na prostorima nekadašnje Jugoslavije lik i delo Nikole Tesle dobro su poznati, ali u svetu nije baš tako. Njegovo ime i zasluge ostali su u senci drugih poznatih fizičara i naučnika. U školskim udžbenicima u SAD-u, gde je Tesla proveo najveći deo svog stvaralačkog života, kao i u programima univerziteta u zapadnom svetu njegovo ime se ne spominje.

Optimalna ljudska ishrana i druge vizije: kako je Nikola Tesla zamišljao 21. vek...

Bez preterivanja može da se kaže da je Nikola Tesla čovek koji je izumeo budućnost. Od preko 700 njegovih registrovanih patenata, spomenu li se „samo" naizmenična struja, radio, bežični prenos energije i komunikacije, daljinsko upravljanje, robotika, rasveta, naizmenični indukcijski motor, jasno je da savremena tehnologija bez njega ne bi bila tu gde je sada.

Otkrio je elektron, izumeo radar, rotacijsko magnetsko polje, Tesla-kalem, disk-turbine za rotacijske mašine, pojačivač transmisije, elektroterapijske uređaje, aparate za proizvodnju ozona... Radio je eksperimente sa „sredstvima za komunikaciju koja mogu da stanu u šaku i koja bi bila pojedinačno kodirana na različite frekvencije". To je bila preteča pametnih, mobilnih telefona.

Otkud onda tendencija da se Tesla izbriše iz istorije? Odgovor verovatno leži u tome što je Tesla uspeo da pronađe način za korišćenje slobodne energije, a ona ne može ni da se meri, ni da se naplaćuje. Rekao je: „Želja koja me vodi u svemu što radim je želja da upregnem prirodne sile da služe čoveku." Nije potrebno da se pojašnjava kako su postojale, a i danas postoje, grupacije u svetu kojima to nikako ne odgovara. Njegova laboratorija spaljena je do temelja. Takođe je rekao: „Onog dana kad nauka počne da proučava nematerijalne fenomene, ostvariće veći napredak u jednoj deceniji nego za sve vekove svog postojanja."

Mnogi Teslini izumi do današnjeg dana nisu realizovani. Da je Tesla svoje planove u potpunosti sproveo u delo, mi danas ne bismo zavisili od nafte, voda i zemlja ne bi bili zagađeni, a ne bi nam bila potrebna ni atomska energija. Tesla je tvrdio kako korišćenjem atomske energije kršimo zakone prirode. Takođe je rekao: „Mir može da nastupi samo kao prirodna posledica opšteg prosvetljenja i ujedinjenjem svih rasa." Dođe čoveku da čeznutljivo uzdahne na tu pomisao, zar ne?

Oni koji znaju za Nikolu Teslu, znaju kako je bio briljantan naučnik. Ali, ono što je mnogo manje poznato jeste činjenica da je bio i vrlo duhovna osoba i to kako ga je zanimalo ljudsko zdravlje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.