Telo nas upozorava: 10 znakova da se u organizmu nakupila negativna energija

Ovih 10 fizičkih simptoma ukazuju na to da se u vašem telu nagomilao višak negativne energije!

Negativna energija je svuda oko nas, na poslu, kod kuće, na ulici... Mnogi ljudi ne znaju kako da se odupru talasima negativne energije i često je šire i prenose na druge.

Ustaljena negativna energija i negativan stav nepovoljno utiču na mentalno i fizičko zdravlje, ali i na odnose, ostvarenje planova, posao i izvršenje svakodnevnih zadataka.

Kako da znate da je vaše telo preopterećeno negativnom energijom?

Ovih 10 fizičkih simptoma ukazuju na to da se u vašem telu nagomilao višak negativne energije:

Glavobolja

Često se izlaganje negativnoj energiji manifestuje kao glavobolja. Glava može boleti i zbog raznih oboljenja i disbalansa u telu, ali ako nema takvih uzroka, onda glavobolja može dobiti usled negativne energije.

Na kojem prstu nosite svoj PRSTEN: ovo može otkriti puno o vašem karakteru i budućnostiNa kojem prstu nosite svoj PRSTEN: ovo može otkriti puno o vašem karakteru i budućnostiAko nosite prsten na palcu, imate veliku unutrašnju moć i snažan karakter!

Napetost i anksioznost

Negativna energija koja često prodire u telo manifestuje se u obliku neobjašnjive napetosti. Um je preplavljen negativnim mislima, osećamo tugu, iritaciju i istovremeno sedimo na iglama. Međutim, ako se u takvim trenucima možemo pobrinuti za sebe, na primer, uzimanje svog omiljenog hobija ili opuštanje u toploj kupki, to će vam pomoći da se oslobodite prilične količine napetosti i negativnosti.

Bol u stomaku

Ovo je još jedan znak da je negativna energija prisutna u telu ili okolini. Međutim, ovo je umereniji simptom od prethodnih. Nerazumni bolovi u stomaku sugerišu da doživljavamo stres zbog neke situacije ili da iščekujemo neprijatne događaje.

Osećaj da nas telo upozorava

Da li ste usled susreta sa nekom osobom osetili odrešenu odbojnost ili ste se na nekom mestu osećali uznemireno ili tužno? To je znak koji telo šalje kada je prisutna negativna energija.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.