Šta je duhovna ili energetska medicina: kako se uklanjaju energetske blokade koje loše utiču na zdravlje

Naši stresovi i negativne misli su energetski talasi koji vrše blokadu protoka životne energije kroz telo, što prouzrokuje nastanak bolesti u organizmu.

Energetska ili duhovna medicina zasniva se na saznanju da je preko 80% svih hroničnih bolesti posledica stresova i negativnih misli, kao što su: nezadovoljstvo, žalost, strah, brige.

Koje su legalizovane metode tradicionalne medicine u Srbiji - pročitajte OVDE!

Kroz naš organizam, celog života protiče jedna energija, nazovimo je - životna energija. Njen normalni protok predstavlja garanciju našeg psihofizičkog zdravlja. Međutim, postoji više unutrašnjih i spoljašnjih uzroka koji smanjuju ili, na pojedinim mestima, sasvim zaustavljaju ovaj protok.

Energetske vežbe za otklanjanje mentalnih blokadaEnergetske vežbe za otklanjanje mentalnih blokadaMerkurov energetski centar ili grlena čakra spaja glavu i telo i jedan je od najvažnijih centara za komunikaciju. Kada je ova…

To postepeno dovodi do smanjenja funkcija onih organa koji korespondiraju sa mestima smanjenja protoka životne energije, a kasnije i do njihovog oboljenja. Stresovi i negativne misli predstavljaju najrazorniji uzrok blokade normalnog protoka životne energije kroz naš organizam, što znači da su oni glavni prouzrokovači hroničnih psihičkih i organskih bolesti.

Naši stresovi i negativne misli su energetski talasi koji vrše blokadu protoka životne energije kroz telo, što prouzrokuje nastanak bolesti u organizmu. Isto tako, najvažniji doprinos isceljenju je energetsko delovanje duhovnih energija.

Zbog toga se ova vrsta alternativne medicine naziva duhovno ili energetsko isceljenje. Suština njenog delovanja nije u otklanjanju simptoma bolesti, nego njenih uzroka-blokada protoka životne energije, čime se posledice, odnosno simptomi automatski povlače. Osobe koje su dostigle visoki duhovni nivo u stanju su da preko duhovnih energija pomognu pacijentu u isceljenju određenih poremećaja zdravlja.

Kako da uklonite stres i energetske blokade samo jednim dodirom: stavite dva prsta na čelo i isprobajte čudesnu antistres tehnikuKako da uklonite stres i energetske blokade samo jednim dodirom: stavite dva prsta na čelo i isprobajte čudesnu antistres tehnikuPozitivan i brz učinak ove vežbe može vas iznenaditi - evo kako da se rešite stresa samo jednim dodirom!

Ta pomoć se sastoji u uklanjanju blokada protoka životne energije kroz ljudski organizam, što postepeno dovodi do poboljšanja. Iscelitelj duhovne ili energetske medicine, dakle ne deluje sam na pacijenta, nego preko duhovnih energija. Duhovne energije su nas stvorile, pa bolje poznaju naš organizam od ljudi. Zato je ova alternativna metoda apsolutno bezopasna.

Da bi se postigao zadovoljavajući efekat, potrebno je uraditi više isceljujućih seansi. Duhovna ili energetska medicina nije kontraindikativna za druge metode lečenja. Naprotiv, predstavlja im dragocenu pomoć, posebno naučnoj medicini, jer stiže i tamo gde skalpel i medikamenti ne mogu.

Izvor: Ministarstvo zdravlja

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.