Srećne reči - inspiracija umesto stresa

Antistres obuka "Magic words".

Jedinstvena prilika da naučite akreditovanu metodu "Magic Words" ("Institut Besser-Siegmund" - Hamburg) za brzo uklanjanje stresa, blokada, negativnih emocija i uverenja po promotivnoj ceni. Predstavlja neku vrstu "psihološke kućne apoteke" za prevazilaženje svakodnevnih prepreka.

Rešavate se raznih simptoma (migrena, stres, blokade, strah...) i koristi se kao alat za rad na sebi ili sa drugim ljudima i trenutnu razgradnju svih negativnih stvari. Metoda se može uspešno primenjivati i kod dece, gde školski predmeti, ime učitelja, drugova, razne ocene, reči "test" i "domaći zadatak" mogu postati "začarani", menjajući detetov individualni doživljaj tih reči. Neugodne emocije i blokade nestaju i transformišu se u pozitivan osećaj motivacije, menjajući odnos prema školi, školskim obavezama i vršnjacima.

Metoda je zasnovana na posebnom načinu upotrebe mozga i posebnom načinu uticaja na nervni sistem. Menjate većinu stresnih stvari na takav način, da postanu za vas inspiracija pozitivnog resursnog stanja - opuštenosti, humora i sigurnosti. Možete je naučiti u samo jednom danu, nisu vam potrebna posebna predznanja i primenjivati je u radu na sebi ili sa drugima. Radionica se održava 25. avgusta 2012. godine, u Cetinjskoj 4 po promotivnoj ceni od 4900,dinara i vodi je dr Vesna Danilovac, akreditovani trener za "Magic Words". Broj mesta je ograničen. Prijavljivanje je na 0644848146 ili spisritusmovens@eunet.rs. Vise informacija na sajtu www.spiritus-movens.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.