Sprečite nadimanje stomaka za 5 minuta: prirodna i stara metoda za ravan stomak

Kako da se brzo rešite nadutosti bez lekova - isprobajte jednostavnu drevnu metodu!

Nadimanje stomaka može da ukazuje na niz zdravstvenih problema, poput ginekoloških oboljenja, promena u crevima ili hormonskog disbalansa. Ali, nadimanje ne mora da bude samo znak rizičnih promena u telu, već i stalna reakcija na određenu hranu ili na promene raspoloženja.

Ovo stanje može biti vrlo neprijatno i može negativno uticati na naše samopouzdanje, uzrokovati neprijatnost i stres, pokvariti raspoloženje, fizičko stanje i radnu efikasnost.

Svakog dana popijte ovaj čaj ako želite ravan stomak: prirodni lek protiv nadimanja i gasovaSvakog dana popijte ovaj čaj ako želite ravan stomak: prirodni lek protiv nadimanja i gasovaOvaj čaj sigurno imate u kuhinji - neverovatan prirodni lek koji opušta mišiće i pomaže kod problema sa nadimanjem stomaka!

Danas postoje razni lekovi za regulisanje nadimanja, a stručnjaci kao najpouzdaniji način preporučuju promenu načina ishrane. Ipak, postoji drevni metod refleksologije za koji se veruje da brzo pomaže kod nadimanja stomaka i gasova.

Potrebno je da sa dva prste pritisnete tačku između trećeg i četvrtog prsta sa spoljašnje i unutrašnje strane šake. Držite tako par minuta, a zatim pustite.

Veruje se da ova tehnika ublažava napetost u stomaka i preko nervnih završetaka pozitivno utiče na smanjenje nadutosti.

Ksepana mudra za bolji protok energije kroz stomakKsepana mudra za bolji protok energije kroz stomakKsepana mudra je odlična za otpuštanje i oslobađanje negativne energije, jer omogućava protok energije kroz stomak i izbacivanje…

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

03/08/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.