Snaga kišnih kapi: tehnika koja pomaže kod bolesti kičme

Uprkos romantičnom i nežnom nazivu, tehnika kišnih kapi ili raindrop ima snažno delovanje, a ponajviše se koristi u tretmanima skolioze, kifoze i išijasa.

Raindrop tehnika zasniva se na teoriji da su mnogi oblici deformacija kičme uzrokovani bakterijom ili virusom nastanjenim duž leđne moždine. Temelji se na kombinaciji refleksologije, masaže i obilne primene eteričnih ulja.

Lekovita meditacija za žene u menopauzi: 3 načina da se oslobodite stresa, tuge i nervozeLekovita meditacija za žene u menopauzi: 3 načina da se oslobodite stresa, tuge i nervozeSavršene jednostavne meditacije za žene u menopauzi - evo kako da se za samo nekoliko minuta dnevno oslobodite stresa!

Kako eterična ulja imaju protivupalno, antivirusno i antibakterijsko delovanje, njihovim apliciranjem se pomaže organizmu da pokrene procese samoisceljenja i detoksikacije. Ova metoda pomaže telu da samo koriguje iskrivljenu kičmu.

Uz to, dovodi u ravnotežu fizičko i mentalno zdravlje i jača imuni sistem. Ovo je, zapravo, modernizovana verzija metode inspirisane tradicijom Indijanaca Lakota koji su orlovim perom na telo nanosili biljne ekstrakte i na taj način isceljivali.

Izvor: Lovesensa

Lena Sudar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.