Simpozijum kvantno-informacione medicine

Bogat program "Jesenjeg festivala zdravlja Beograd".

Dom zdravlja “Stari grad” je po četvrti put pokrovitelj “Jesenjeg festivala zdravlja Beograd”, u okviru koga će se od 23 do 25. septembra održati Prvi simpozijum KIM 2011 (kvantno-informaciona medicina), sa učešćem velikog broja stranih i domaćih predavača. S obzirom na sve veću zainteresovanost zdravstvenih radnika za ove teme, ovaj skup je veoma  značajan.

Pored “Jesenjeg festivala zdravlja Beograd” u organizaciji učestvuju i “Udruženje Quantess”, kao i “Fond profesora Dejana Rakovića”, a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Srbije, Gradskog sekretarijata za zdravstvo, Olimpijskog komiteta Srbije, Srpskog lekarskog društva, Lekarske komore Srbije, Agencije za lekove, Crvenog krsta Srbije itd. Simpozijum je akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije i nosi 7 bodova.

Dve radionice  Doma zdravlja “Stari grad” koje su predvidjene u okviru programa (“Tehnike pravilnog disanja”- Dragan Lončar, Dr Mirjana Mićović i “Reiki za samopomoć” - Margarita Milenković, Dr Mirjana Mićović, Dr Katarina Ljubinković), nose po 3 boda.

Kompletan program simpozijuma možete pogledati na sajtu www.qim2011.org ili www.festival-zdravlja.com.

Kotizacija za učešće na simpozijumu je 9000 dinara, a na radionicama 3000 dinara. Za sve dodatne informacije, pošaljite imejl na mirjana.micovic@gmail.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.