KAKO DA SE LEČITE KAO SIBIRSKI ŠAMAN: evo koja biljka leči neplodnost i smanjuje tegobe u klimaksu

Tradicionalno lečenje darovima prirode može da pomogne kod mnogih tegoba, a evo koju biljku sibirski šaman preporučuje za lečenje neplodnosti i tegoba u klimaksu!

Jaroslav Kazimirov je šaman i travar iz Omska. Šamanska "žica" prenosila se s kolena na koleno po ženskoj liniji, pa je Jaroslav prva znanja stekao od bake, kod koje je provodio raspuste u jednom sibirskom selu, gde je u tajgama brao biljke i učio o travama i tradicionalnom lečenju. Iako je diplomirao na Fakultetu za kulturu u Omsku, nastavio je da se bavi narodnom medicinom.

Rhodiola je zlatni koren koji topi masne naslage i pobeđuje depresiju

Neplodnost i klimakterične tegobe

Veruje se da žalfija normalizuje aktivnost polnih žlezda. Stoga se koristi kod neplodnosti, kao i u klimakteričnom periodu i kod staračke slabosti kao "podmlađujući" lek. Infuzum žalfije, kada se uzima oralno, smanje znojenje ali i laktaciju, a jača centralni nervni sistem. Ipak, ne sme se uzimati u prevelikim dozama, i ne duže od tri meseca, jer izaziva iritaciju sluzokože. Takođe, kontraindikovana je kod akutnog nefritisa i trudnoće. Infuzum za oralnu primenu: jedna do dve kašike biljke prelije se sa dve šolje vrele vode (dnevna doza).

Izvor: Novosti

procitajte.jpg

SREĆNA KARTICA DO 25. DECEMBRA 2017: naučite da širite pozitivnu energiju

 

Vi si provodnik čiste božanske svetlosti i ljubavi. Smisao vašeg života je da tu divnu energiju prenosite drugim ljudima i ovoj planeti.

Ovu misiju možete da ostvarite na razne načine: kroz molitvu, vizualizacije, pozitivne namere, pružanje energetske terapije ili davanje saveta...

Pritom ne treba da crpite svoju sopstvenu energiju, već da se okrenete beskrajnom izvoru Božanske energije koji je dostupan svakome ko je zatraži.

srecna-kartica-do-25-decembra-2017

Izvor: Lovesensa

Spomenka Milić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.