SADHGURU OTKRIVA - 70 % BOLESTI NASTAJE IZ OVOG RAZLOGA: Samo ovako možete da se zaštitite

70 % bolesti nastaje iz 1 razloga, ističe čuveni Sadhguru!

Poznati mistik i duhovni učitelj Sadhguru u jednom izlaganju je izjavio da 70% svih bolesti stvoreno umom. Na pitanje kako bismo mogli da promenimo te emocionalne i misaone obrazce koji nas ograničavaju i negativno utiču na zdravlje, Sadhguru odgovara sledeće:

Bolest se može na više načina manifestovati u organizmu. Svaka misao i svaka emocija menja vašu ravnotežu i hemijske reakcije u organizmu. Na primer, ako mislite na tigrove, u vašem telu se menja određena hemijska reakcija. Ili, ako razmišljate o cveću, dogodiće se druga vrsta hemijske reakcije.

Pročitajte još:

Sadhguru - 7 pitanja koja sebi treba da postavite: evo kako naše misli utiču na naš život

20 misli koje vam pomažu da aktivirate unutrašnju moć: moćan savet velikog mistika i duhovnog učitelja

Ako ste napeti zbog problema, ovo treba da znate: evo šta je provereno najvažnija stvar u životu

Ako ste svakodnevno opterećeni toksičlnim mislima, kako možete biti dobro?

Danas imamo ograničenu komntrolu nad tim šta jedemo, šta pijemo i šta udišemo, a sve to u sebi ima određen toksine. Svet je pun toksične energije, ali ako se trudite da se oslobodite tih toksičnih misli i želite sebi da pomognete, onda ste na pravom putu.

Stare civilizacije su na bolest gledale kao nešto pogrešno, a moderna društva tretiraju bolest kao nešto poželjno, jer postoji čitava industrija koja na tome napreduje. Jedna od najvećih industrija na planeti je farmaceutska industrija koja zarađuje na oboljenjima koje nastaju iz toksičnih misli.

Pročitajte još:

5 reči koje privlače loše sreću u vaš život: šta zračiš, to privlačiš

Kako da kontrolišete svoju sudbinu: sami možete da ostvarite svaku želju

Sadhguru - moćna poruka koja će vam doneti sreću u trenutku

Svakog dana dodajte nešto lepo životu. Jednom kada hemija vašeg organizma bude u fantastičnom stanju i vaše misli budu pozitivne, doživećete osećaj blaženstva i prirodne lepote.

Kada bismo svi tako postupali procenat bolesnih bi se smanjio. Ne možete uticati na okruženje koje širi negativnu energiju, ali ono iznutra, stanje u vama, jeste 100% pod vašom kontrolom.

Ako nastavite da trujete svoj organizam mislima i emocijama koje generišete, pre ili kasnije može se povećati rizik od bolesti.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.