Sačuvajte psihičko zdravlje: ovo treba da uradi svaka žena koja se bori sa stresom

Fizičkom aktivnošću jača se psihofizičko zdravlje, čime se poboljšava kompletan kvalitet života. Biciklizam je jedan od preporučenih sporotova.

Prema izveštaju Fondacije za mentalno zdravlje čije je sedište u Londonu, mentalni poremećaji i beskućništvo idu ruku pod ruku. Problem stanovanja može povećati šanse za razvoj ili pogoršanje postojećih mentalnih problema. Istraživanja Fondacije pokazala su da fizička aktivnost (poput pešačenja i biciklizma) može da pomogne kod prevazilaženja stresa, depresije i anksioznosti, podjednako kao i lekovi i savetovališta.

Ako žena ima disbalans druge čakre, dolazi do različitih oboljenja: evo kako se Svadhistana najlakše vraća u ravnotežuAko žena ima disbalans druge čakre, dolazi do različitih oboljenja: evo kako se Svadhistana najlakše vraća u ravnotežuRad na ovom energetskom centru od izuzetnog značaja za svaku ženu. Osnovna potreba ovog energetskog centra je emotivni identitet,…

Problem je u tome što žene manje praktikuju fizičku aktivnost od muškaraca – kako zbog toga što i dalje vode glavnu brigu o deci i domaćinstvu, tako i zbog predrasuda i straha od osude.

Hostel za žene beskućnice Kraljica Marija (Queen Mary) u Londonu iz tog razloga primenjuje holistički pristup očuvanju psihičkog zdravlja – biciklističke seanse za žene. Na taj način one dobijaju priliku da učenjem voženja bicikla povećaju samopouzdanje i samostalnost, i tako pronađu put ka drugim sferama društvene zajednice, kao što je plaćeni posao.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

Ima neverovatnu snagu: evo kako da ispunite želje pomoću vode

 

 

Ukoliko ukucate na internetu reč voda, verovatno ćete da naiđete na niz saveta različitih autora o tome kako da ostvarite svoje snove, i to upravo pomoću vode.

Proverite da li vam neko šalje negativne energetske vibracije: evo kako se zaštititi od uroka i loše energijeProverite da li vam neko šalje negativne energetske vibracije: evo kako se zaštititi od uroka i loše energijeAko je energetska vibracija podignuta na viši nivo, počinjete na svet da gledate drugim očima i stvorate energetski štit koji ne…

Mogućnosti ove tečnosti bez koje nema života možete praktično da proverite pomoću vrlo jednostavnog testa za koji su vam potrebni samo voda, papir i olovka. Isprobajte ovaj neverovatno jednostavan eksperiment!

Potrebni su vam:

  • voda
  • papir 
  • olovka
Kako razvezati karmičke čvorove: vežba koja čisti dušu od taloga negativnostiKako razvezati karmičke čvorove: vežba koja čisti dušu od taloga negativnostiŽelje se ispunjavaju kada je većina karmičkih čvorova razvezana, a u duši je prisutna lakoća i baršunasto osećanje ljubavi prema…

Način za testiranje:

  • Napišite svoju želju u sadašnjem vremenu, na komadiću papira.
  • Na papirić na koji ste napisali svoju želju stavite čašu sa vodom.
  • Trljajte dlanove dok ne postanu topli.
  • Kada vam dlanovi postanu topli obuhvatite čašu vode i vizualizujte ostvarenje svoje namere, koju ste prethodno napisali na papir
  • Popijte vodu.

Izvor: Lovesensa

Lena Sudar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.