Rekonekcija – u ritmu Univerzuma

Zakon na kome počiva Rekonektivno lečenje veoma je jednostavan: konekcija dovodi do sređenosti i spokojstva; diskonekcija dovodi do nereda i bolesti...

Rekonekcija – u ritmu Univerzuma

Rekonekcija – u ritmu Univerzuma

Informatičko doba je ime našeg vremena, a to znači samo jedno: Informacija je postala proizvod, i to veoma cenjen, na kome se zasniva celokupan napredak naše civilizacije.Mnoge nauke iznedrile su različite pristupe tom pojmu, ali nijedan nije informaciju posmatrao iz ugla u kom, možda, leže najbitniji odgovori – iz ugla Energije.

Energija kao nosilac informacije je koncept o kome niko nije razmišljao, sve dok Eric Pearl, poznati kalifornijski kiropraktičar, nije predstavio Rekonekciju (Reconnective Healing™). Ono što ni on sam nije znao najbolje da objasni u prvom trenutku, nazvao je Rekonekcija, ali uprkos toj početnoj zbunjenosti, kockice su počele da se slažu i jedna poznata metoda energetskog rada je rođena. Rekonektivna energija je na planetu Zemlju došla 1993. godine, prvo kroz ruke Erica Pearla, a potom je, zahvaljujući njegovom predanom radu, proširena po čitavom svetu. Njena svrha je vraćanje harmonije i balansa u naš organizam, bilo kao individue, ili kao pripadnika jednog mnogo složenijeg, planetarnog organizma.

Ova vrsta energetskog rada izučava se i primenjuje u bolnicama i na univerzitetima širom Amerike, a neki od njih su Jackson Memorial Hospital, UCLA, University of Minnesota, University of Miami Medical School, University of Arizona i Stanford University. Prilikom istraživanja rekonektivne energije naučnici su došli do saznanja da se moždana aktivnost (merena EEG aparatima) i srčana aktivnost (merena uz pomoć EKG skenera), drastično menjaju tokom tretmana Rekonekcijom i kod praktičara i kod pacijenta, i to na način da EKG rezultati praktičara deluju na EEG rezultate pacijenta. Druga merenja koja su vršena pokazala su da praktičari Rekonekcije mogu emitovati i prenositi uvećane količine svetlosnih i drugih elektromagnetnih frekvencija oko sopstvenih tela. Oni su u stanju uključiti takvu vrstu frekvencija, povećavajući njihovu amplitudu i oscilaciju oko svojih tela. Ti rezultati izmereni su u laboratorijskim uslovima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.