Reishi pečurka poznata kao gljiva besmrtnosti: kako Ganoderma lucidum deluje na organizam

Reishi gljiva redovno se preporučuje u kineskoj tradicionalnoj medicini...

Reishi gljiva (pečurka), takođe poznata kao Ganoderma lucidum ili Ling Zhi koristi se više od 4000 godina, može da značajno popravi imunitet i utiče na lečenje mnogih teških bolesti zbog čega se smatra i gljivom besmrtnosti.

Kod pacijenata koji boluju od raka, kod kojih klasična medicinska sredstav nisu dala rezultate, primećeno je da tretman Reishi gljivama kombinovano sa vitaminom C daje izuzetne rezultate.

Lekovita tibetanska gljiva puna vitamina neophodnih za dobar život...

Organizam drastično povećava proizvodnju antitela, nema više infekcija, aktivira se imuni sistem. U dozama većim od 5 g reishi gljiva je dala rezultate u borbi protiv tumora pluća, moždanog tumora, tumora jetre, bubrega i pankreasa.

Reishi gljiva se već odavno upotrebljava kao antikancerogeno sredstvo, za povećanje imunostimulativne aktivnosti, a u današnje vreme sve više služi i za umanjenje negativnih efekata hemo i radioterapije.

Pozitivni efekti reishi gljive objašnjavaju se time što ona ima veoma visoku koncentraciju organskog germanijuma, polisaharide i tripertene - materije koje jačaju naš imuni sistem.

Reishi takođe sadrži Ling Zhi-8 protein koji jača imuni sistem. U kineskoj narodnoj medicini "Ganoderma lucidum" se koristi za tretman bolesti 5 važnih organa - srca, pluća, jetre, pankreasa i bubrega ali i za razne druge bolesti (digestivna, neurološka, endokrinološka), kao i za regulaciju celog telesnog mehanizma i metabolizma,što osigurava pravilan rad svih organa.

Reishi pečurka je antioksidans koji promoviše osećaj opšteg blagostanja eliminisanjem slobodnih radikala i poboljšanjem sposobnosti organizma da koristi kiseonik. Ova pogodnost se obično može osetiti u roku od 10 do 14 dana od dana početka korišćenja ove gljive poznate i kao Ganoderma Lucidum, a neki ljudi smatraju da je došlo do značajnog unapredjenja njihovog zdravlja posle dva meseca.

Kako se koristi Reishi gljiva

Da biste imali najveću korist, uzmite reishi ujutru na prazan stomak i povećajte unos vode tokom dana kako bi ste pomogli eliminaciju toksina. Uzimajući Ganoderma Lucidum zajedno sa vitaminom C, drugim antioksidansom, pomoći će organizmu da bolje apsorbuje sve Reishi aktivne supstance.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.