Kako da smršate uz pomoć zelenog čaja: ako ga pravilno pijete, višak kilograma će nestati

Bogat antioksidansima, zeleni čaj će delovati blagotvorno na vaše celokupno biće. Pored toga, pomoći će vam u procesu regulacije telesne težine.

Osim što je bogat antioksidansima, zeleni čaj je veoma efikasan u skidanju suvišnih kilograma. Ubrzava metabolizam i podstiče mršavljenje, a u tradicionalnoj kineskoj medicini ima izuzetno široku primenu.

Pazite šta jedete: 12 namirnica koje smanjuju visok holesterolPazite šta jedete: 12 namirnica koje smanjuju visok holesterolJedan od najefikasnijih načina za kontrolisanje holesterola je u potpunosti pod vašom kontrolom: Pazite šta jedete!

Redovna fizička aktivnost i konzumiranje zdrave hrane sa mnogo voća i povrća, u kombinaciji sa zelenim čajem, daje sjajne rezultate u borbi protiv suvišnih kilograma. Kako biste smršali uz pomoć zelenog čaja potrebno je piti od dve do tri šoljice ovog napitka dnevno i to posle doručka i večere.

Ovo voće brzo reguliše visok krvni pritisak: ako ga jedete svaki dan, smanjićete rizik od hipertenzijeOvo voće brzo reguliše visok krvni pritisak: ako ga jedete svaki dan, smanjićete rizik od hipertenzijePrirodni lek za visok pritisak - evo koje voće se uspešno bori protv hipertenzije!

Onima koji imaju problema sa nesanicom savetuje se da ga ne konzumiraju pred spavanje, već ranije. Ukoliko su vam se tokom zime nataložili kilogrami i želite da smršate i spremno dočekate leto, vreme je da nešto uradite za sebe. Počnite sa zelenim čajem.

Izvor: Novosti

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.