Putokazi za telo i dušu

Novi termini za radionice kreativne radnje "Ljubav Vera Nada".

U želji da spoje lepo sa još lepšim, kreativna radnja "Ljubav Vera Nada" unela je, početkom 2014. godine male promene u svom već ustanovljenom rasporedu.

Naime, utorkom od 16-20h svi zainteresovani posetioci imaće priliku da svrate na kaficu i priču s našim šamanskim tragačem i poznavaocem drevnih tradicija Balkana- Markom Nektanom u sklopu programa "Obrnimo šoljicu"-ubodimo želju.

Četvrtak, u isto vreme je rezervisan za "Astro četvrtak" - tokom kojeg možete da naučite da tumačite zvezdane knjige uz pomoć astrologa Bogdanke Bobe Zlatar i Emine Zarev - Vila Dobrile čije su specijalnost ljubav, duhovni mir i opšte blagostanje na usluzi svim posetiocima.

Poslednji dan u radnoj nedelji od 16-20h nudi priliku da prisustvujete radionici "Čakra Balans" na kojoj možete da osetite spoj Reikija i kristala uz kratki tretman za balansiranje i harmoniju u ovim stresnim vremenima sa našim Reiki majstorom Brankom Vitasom koji je posvećen dobroj vibraciji i neiscrpnoj energiji.

Ako želite da zakažete ili vam treba više informacije mozete da pozovete radnju na 011 244 9738, +381 69 346 3462. Studio se nalazi u Hotelu Slavija, Svetog Save 1-9, sa radnim vremenom od 12 do 20h radnim danima i subotom od 12 do 18h.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.