Psihološka kućna apoteka

Antistres obuka "magic words".

Jedinstvenu priliku da naučite akreditovanu metodu "Magic Words" ("Institut Besser-Siegmund" - Hamburg) pruža se 16. juna 2012. godine kada će biti održana radionica koju vodi dr Vesna Danilovac, akreditovani trener za "Magic Words".

Ova metoda se koristi za brzo uklanjanje stresa, blokada, negativnih emocija i uverenja i predstavlja neku vrstu „psihološke kućne apoteke" za prevazilaženje svakodnevnih prepreka. Pomoću nje se mogu otkloniti razni simptomi (migrena, stres, blokade, strah...) i koristi se kao alat za rad na sebi ili sa drugim ljudima i trenutnu razgradnju svih negativnih stvari. Metoda se može uspešno primenjivati i kod dece, pa se tako nazivi školskih predmeta, ime učitelja ili drugova, razne ocene, reči "test" i "domaći zadatak" mogu "začarati" što će promeniti detetov individualni doživljaj tih reči. Neugodne emocije i blokade nestaju i transformišu se u pozitivan osećaj motivacije, a time se menja i odnos prema školi, školskim obavezama i vršnjacima.

Metoda je zasnovana na posebnom načinu upotrebe mozga i posebnom načinu uticaja na nervni sistem. Njome se može transformisati većina izvora stresa u izvor inspiracije, opuštenosti, humora i sigurnosti. Možete se naučiti u samo jednom danu, nisu potrebna posebna predznanja i primenjuje se u radu na sebi ili sa drugima.

Broj mesta za radionicu je ograničen tako da se zainteresovani mogu prijaviti na 0644848146 ili mejlom na adresu spiritusmovens@eunet.rs. Promotivna cena iznosi 4.900 dinara, a više informacija možete naći na adresi www.spiritus-movens.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.