Proverite da li imate niske ili visoke energetske vibracije: sklad energetskih vibracija štiti telo od bolesti

Jedan od načina lečenja tegoba izazvanih pogrešnim i negativnim emocijama (vibracijama životne energije) jeste ponovno usklđivanje životne energije na svim nivoima našeg bića.

Vaš vibracioni sklad ili nesklad se menja u toku vašeg života najčešće nesvesno, a kod ljudi koji se bave duhovnim razvojem sasvim svesno. Najviše od njega zavisi postojanje svih bolesti u telu. Što ste više usklađeni, bolesti gube razlog da postoje u vašem organizmu. Ako želite da dobijete darove iz Neograničenog Kvantnog Izvora u vidu najboljih vibracija radosti, duhovne ljubavi, hrabrosti, Poštovanja života, novca (i on je isto samo protok energije), raznih novih znanja i više kreativnosti, pobrinite se o tome na pravi način. Uskladite svoju vibraciju sa savršenom vibracijom Univerzalnog Kvantnog Polja, kako biste lako privukli u svoj život ono što najviše želite.

Šta je duhovna ili energetska medicina: kako se uklanjaju energetske blokade koje loše utiču na zdravljeŠta je duhovna ili energetska medicina: kako se uklanjaju energetske blokade koje loše utiču na zdravljeNaši stresovi i negativne misli su energetski talasi koji vrše blokadu protoka životne energije kroz telo, što prouzrokuje…

Ovo je budućnost zdravlja i daleko većih dometa čovečanstva u svim poljima. Čovek koji živi u Jedinstvu sa pozitivnim vibracijama, nalazi se tu gde treba da bude. Potiskivanje sebe i život sa negativnim emocijama vremenom dovode do ozbiljnih fizičkih oboljenja. Uvek je potrebno pronaći dublji uzrok psihosomatskog nesklada i telesnih reakcija odatle. Strahovi, lupanje srca, preterano znojenje, nemir nogu ili nesanica mogu se medikamentima ili nekim drugim procedurama samo ublažiti, ali ne i izlečiti. Uvek se treba zapitati šta je to što izaziva u nama nemir, nervozu, ljutnju ili tugu, kako stresna situacija deluje na nas i kako možemo da je razrešimo.

Šta se dešava u telu ako nam nedostaje Šumanova rezonanca: evo kako magnetna polja utiču na zdravlje i raspoloženje čovekaŠta se dešava u telu ako nam nedostaje Šumanova rezonanca: evo kako magnetna polja utiču na zdravlje i raspoloženje čovekaU odsustvo Šumanovih frekvencija nastaju fizički i mentalni problemi - evo šta srpski doktor Branimir Nestorović otkriva o…

Jedan od načina lečenja tegoba izazvanih pogrešnim i negativnim emocijama (vibracijama životne energije) jeste ponovno usklađivanje životne energije na svim nivoima našeg bića. To se modernim rečnikom duhovno-energetske medicine zove pretvaranje vibracije straha u savršenu vibraciju Ljubavi.

Niskofrekventne vibracije obuhvataju sledeće emocije: brižnosti, sumnje, ranjivost i povređenost, strah, mržnju, krivicu, sramotu, bes, razočaranje, depresiju. Na mentalnom nivou to se manifestuje u vidu osećaja krivice, prosuđivanja drugih i života, netrpeljivosti, opsesija, neuroza.

Visokofrekventne vibracije emituju emocije ljubavi, poštovanja sebe, drugih i života, zahvalnosti, velikodušnosti, radosti, entuzijazma, Kada njih osećate, postajete otvoreni i kreativni. Javljaju vam se nadahnuće i uvidi.

Izvor: Sensa

Dr Boško Hristić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.