10 NAJBOLJIH PRIRODNIH LEKOVA ZA ZDRAVLJE PLUĆA: Možete sami da ih napravite

Predlažemo vam 10 najboljih prirodnih lekova za zdravlje pluća:

Pluća su simbol života, jer sa svakim ponovljenim udahom i izdahom dajemo slavu životu i novom trenutku.

Kada otvorite svoja pluća i duboko udahnete i izdahnete, to će vam doneti mir, jer vežbe disanja su neophodna za meditaciju, ublažavanje stresa i napad panike.

Pluća su naši filteri, deo naše duše i važan organ o čijem zdravlju uvek mroamo posebno da se posvetimo, naročito sada u pandemiji korona virusa.

Kako bi vaša pluća bila zdrava potrebno je da ih redovno čisite, izbegavate ušenje, bavite se fizičkim aktivnostima i izbalansirano se hranimo.

Najbolje lekove za jačanje i očuvanje zdravlja pluća možemo pronaći u prirodi i na taj način uraditi određeni vid prevencije od mnogih oboljenja.

Predlažemo vam 10 najboljih prirodnih lekova za zdravlje pluća:

Napitak koji čisti pluća od otrova: Recept sa 3 moćne namirniceNapitak koji čisti pluća od otrova: Recept sa 3 moćne namirniceNapitak od đumbira, luka i kurkume - napravite prirodni lek koji pomaže u detoksikaciji pluća! Domaći čaj za detoksikaciju pluća (RECEPT)Domaći čaj za detoksikaciju pluća (RECEPT)Zdrave namirnice koje podstiču detoksikaciju pluća - čaj od jednog začina je pravo čudo za zdravlje! Naučno dokazano: ova kombinacija namirnica smanjuje rizik od raka plućaNaučno dokazano: ova kombinacija namirnica smanjuje rizik od raka plućaIstraživanja pokazuju da ova vrsta namirnica smanjuje rizik od karcinoma pluća! Začin koji čuva pluća i jača imunitet: preporučuju ga nutricionistiZačin koji čuva pluća i jača imunitet: preporučuju ga nutricionistiSaveti nutricioniste - evo koja hrana i začini čuvaju zdravlje disajnih puteva i imunog sistema! Najbolja hrana za zdravlje PLUĆA: 11 namirnica koje čiste pluća i štite disajne puteve (SAVET, KORONA VIRUS)Najbolja hrana za zdravlje PLUĆA: 11 namirnica koje čiste pluća i štite disajne puteve (SAVET, KORONA VIRUS)11 namirnica koje štite pluća tokom epidemije korona virusa! Vežba koja uklanja stres i čuva zdravlje plućaVežba koja uklanja stres i čuva zdravlje pluća11 namirnica koje štite pluća tokom epidemije korona virusa! RECEPT za čarobni lekoviti čaj za DETOKS pluća: čisti pluća i sprečava infekcijeRECEPT za čarobni lekoviti čaj za DETOKS pluća: čisti pluća i sprečava infekcijeRecept za čarobni čaj za detoksikaciju pluća! Napravite lekoviti sirup od LOVOROVOG LISTA: sprečava kašalj, čisti pluća i jača imunitet (RECEPT)Napravite lekoviti sirup od LOVOROVOG LISTA: sprečava kašalj, čisti pluća i jača imunitet (RECEPT)Recept za lekoviti sirup od lovorovog lista - stari lek koji se lako pripema! Lekovita vežba disanja koju možete da radite u krevetu: nežno masira pluća, srce i mozakLekovita vežba disanja koju možete da radite u krevetu: nežno masira pluća, srce i mozakVežba disanja za unutrašnju masažu organa i ćelije pune energije - evo kako da je sami uradite! Jača imunitet, čisti pluća i ublažava kašalj: napravite lekoviti čaj i sirup od lovorovog lista (RECEPT)Jača imunitet, čisti pluća i ublažava kašalj: napravite lekoviti čaj i sirup od lovorovog lista (RECEPT)Čišćenje pluća i jačanje imuniteta nam je najvažnije u periodu virusa i prehlada - recept za lekoviti sirup i čaj od lovora! Tri dana detoks dijeta za zdravlje plućaTri dana detoks dijeta za zdravlje plućaZa dobar rad pluća važno je da svi organi u telu dobro funkcionišu, a dodatnu podršku daće kombinacija biljnih sokova i čajeva...

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.