Prirodni lek za izbacivanje kamena iz žučne kese: uzimajte kašičicu ove lekovite kaše svakog dana

Jednostavan prirodni lek protiv kamena u žučnoj kesi - evo recepta!

Doktorka Natalija Zemnaja, poznati ukrajinski fitoterapeut, u emisiji o prirodnom lečenju na ruskoj televiziji savetuje jednostavan lek za profilaktiku i lečenje kamena u žučnoj kesi.

Manjak vitamina D i višak masnih naslaga na stomaku: da li je otkriven novi uzrok gojaznostiManjak vitamina D i višak masnih naslaga na stomaku: da li je otkriven novi uzrok gojaznostiVitamin D naročito je koristan za zdravlje žena!

Zelenu spoljnu koru od lubenice oljuštite vrlo tanko, najbolje nožem za ljuštenje krompira. Osušite je i sameljite.

Uzimajte po 1 kafenu kašičicu ove mlevene kore ujutru na prazan stomak, uz gutljaje tople vode u koju ste rastvorili med.

Ovo je recept protiv stvaranja kamena u žuči. Ako ovo redovno pijete, ne dolazi do zastoja u žučnoj kesi i formiranja kamenja.

Kako da očistite jetru od toksina: napravite prirodni lek za izbacivanje otrova iz telaKako da očistite jetru od toksina: napravite prirodni lek za izbacivanje otrova iz telaTaloženje toksina u telu može da bude kobno za organizam, a evo kako da napravite prirodni lek i očistite jetru od otrova!

Ako već imate kamen u žuči, on će se usitniti i pretvoriti u pesak i lagano će se, prirodnim putem, eliminisati iz organizma.

Napomena: Za ovaj lek koristite samo organski gajene lubenice.

Izvor: Prirodna medicina recepti

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.