Poznati srpski lekar otkriva: ova hrana je su puna antikancerogenih supstanci

Dokazano je da određene namirnice poseduju izuzetan kapacitet u suzbijanju nastanka karcinoma, bilo u prevenciji ili u toku lečenja!

Cenjeni srpski lekar lekar dr Branimir Nestorović na svom blogu se pozabavio ishranom za prevenciju i pomoć u lečenju karcionoma.

"Do 2035. godine 24 miliona ljudi u svetu će godišnje obolevati od karcinoma. Porast ovih bolesnika ukazuje na ono što ja smatram, da sadašnji način života i ishrane (bogat energijom u obliku fruktoze i masti), uz višak stresa i smanjenu fizičku aktivnost (uz sve ostale prateće faktore, kao što je zračenje električnih aparata i hemija) prevazilazi sposobnosti kompenzacije tela.

Jedna grupa ćelija (koju nazivamo karcinom) diže pobunu protiv takvog načina života.

Danas se pokazalo da određene namirnice poseduju izuzetan kapacitet u suzbijanju nastanka karcinoma, bilo u prevenciji ili u toku lečenja.

Alkalna hrana

Hrana koja stvara kisele radikale pojačava sklonost ka širenju tumora. Ph organizma je inače blago alkalan (ispod 7,4). Trebalo bi uzimati od ukupnih kalorijskih 80% alkalnu hranu (sveže voće i povrće, orašaste plodove, leguminoze, semena.

Nastavak teksta pročitajte OVDE!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.