Pojedite ovu voćku pre večere i kilogrami će nestati: otkrivamo staru tajnu za brzo i zdravo mršavljenje

Ovo voće je prirodni sagorevač masti - pojedite ga pre svakog obroka i očekujte brze rezultate!

Postoje razni načini mršavljenja za koje se odlučujemo, različite dijete, striktne režime ishrane i vežbanje, piše Lovesensa.

Međutim, priroda nam daje takozvane prirodne sagorevače masnoća, a vodeća namirnica u toj grupi je grejpfrut.

10 razloga zašto ne gubite kilograme: evo šta usporava vaš metabolizam10 razloga zašto ne gubite kilograme: evo šta usporava vaš metabolizamŠta usporava vaš metabolizam i ne dozvoljava vam da dobijete težinu iz sna? Evo 10 mogućih razloga.

Grejpšrut je bogat antioksidantima i jedan je od najzdravijih vrsta citrusa. Sadrži veliki procenat vlakana i zbog toga se preporučuje tokom procesa mršavljenja, smanjuje apetit i podstiče sagorevanje masnoća.

Ovo voće sadrži vrlo mali procenat kalorija, a istraživanja su dokazala da konzumiranje grejpfruta pre jela smanjuje broj kalorija i pomaže da smršamo.

Studija sprovedena na 91 gojaznoj osobi dokazuje da uzimanje polovine grejpfruta pre obroka, u dužem intervalu, pomaže da izgubimo oko 1,6 kg. Takođe, doklazano je da ovaj trik u ishrani reguliše insulinsku rezistenciju i ubrzava metabolizam.

Svaka žena prolazi kroz 4 faze tokom ciklusa: evo šta treba da uradite na jesen, a šta u prolećeSvaka žena prolazi kroz 4 faze tokom ciklusa: evo šta treba da uradite na jesen, a šta u prolećeŽena prolazi kroz četiri faze tokom ciklusa ili kroz četiri godišnja doba. Svaka faza traje sedam do deset dana. Prva nedelja je…

Preporučuje se da dnevno pojedete jedan grejpfrut, ali raspodelite ga tako da ga jedete pre jela.

Uz ovaj trik, zdravo regulisanje ishrane i dnevnu fizičku aktivnost uspećete lako da se rešite viška kilograma.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.