Ovo su najčešći uzroci bolesti JETRE i BUBREGA: emocije koje svakog dana ugrožavaju zdravlje

Okidači za bolest jetr ei bubrega - evo koje emocije uništavaju ove organe...

Zdrava i izbalansirana energija preduslov je zdravlja organizma i svih organa, piše Lovesensa.

Kada se u našem životu pojavi kritična situacija iz koje ne vidimo izlaz, prirodno je da se jave strahovi, stres i osećaj nemoći. Osobe koje su podigle svoju svest i energetske vibracije, brzo će uspeti da se reše ovih toksičnih osećanja i počnu da tragaju za rešenjima, analizama i taktikama, kao i da uče iz trenutne situacije.

Sa druge strane, oni koji dozvoljavaju da ih toksična osećanja stežu, da ser razvijaju, osvajaju njihovu dušu, ćelije i telo, imaju veći rizik za nastanak oboljenja. Kada stres preokupira naš život, on počinje da nas odvlači od naših realnih emocija i ugrožava našu želju za mirnim i ispunjenim životom.

Ove reči sprečavaju bolest da napadne telo: izgovorite 10 čudesnih afirmacije za zdravlje i isceljenjeOve reči sprečavaju bolest da napadne telo: izgovorite 10 čudesnih afirmacije za zdravlje i isceljenjeŽivot je sjajan. Moj je imuni sistem snažan i pobeđuje sve bolesti koje ga pokušaju napasti. Jedem hranu koja moje telo snadbeva…

Dugoročan uticaj stresa dovodi do oslabljenog imunitetai otvara vrata bolestima koje su uzrokovane emocionalnom neravnotežom. U našem telu ostaju zapisi, tragovi, ožiljci negativnih osećanja i pesimistične percepcije stvarnosti.

Toksična osećanja koja ugrožavaju jetru i bubrege svakako su ljutnja, tuga i ogorčenost.

Bubrezu pate pod uticajem ljutnje, jer tada svojim funkcionisanjem želje da se udalje od tog osećanja, ali udaljavanjem odlaze u kontraproduktivne aktivnosti, što rezultira njihovim oštećenjem. Ukoliko je ljutnja konstantna i redovno se ponavlja, postoji rizik od problema sa bubrezima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.