Oslobodite se teskobe u grudima: kako Bahove kapi spuštaju intezitet emocija

Ako stalno u glavi motamo misli o tome kako nam je loše i kako može da nam bude još gore, zatvaramo se za mogućnosti koje nam život pruža da popravimo ličnu situaciju...

Izuzetno je važno da u toku dana imate svojih pet minuta kada možete „spustiti loptu" i naći svoj mir. Kada se nađete u ličnom miru i spokoju i vaše odluke su drugačije. Ceo vaš život može da teče drugim tokom. Pitanje je samo želite li da preuzmete kontrolu nad svojim životom? Nekada je zaista mnogo lakše kriviti okolnosti i situacije nego sebe.

Ako preuzmete odgovornost za oslobađanje od stresnih misli i emocija, moći ćete da upravljate svojim životom i prvi put ćete biti slobodni da birate način na koji ćete doživljavati stvarnost. Ono čemu dajete emocije i energiju, postaje vaša realnost. Ali, prvi korak je uvek najteži. Stara navika da u sebi nosimo određenu količinu neadekvatne energije, kao i da uvek reagujemo na isti način, teško se menjaju.

Bahove kapi rešavaju emocionalne i fizičke simptome bolesti...

Ova promena traži malo vremena i preusmeravanja lične energije na rad na sebi. Kad dođemo u situaciju da „ne znamo gde udaramo", moramo da zastanemo i stavimo prst na čelo. Nakupljena negativna energija mora negde da izbije. Radom na sebi promenićete lični doživljaj stvarnosti. Navika da se budimo sa teskobom u grudima može biti velika kočnica. To hoćemo li moći da je prevaziđemo zavisi samo od nas i naše odluke da do promene mora doći.

Za stres obično vezujemo neke emocije koje zovemo „negativnim". Ne prijaju nam i želimo da ih se rešimo što pre. Često ostajemo zaglavljeni u takvim osećanjima, čak i dugi niz godina. A da li ste ikada razmišljali o takvim emocijama kao o nečemu što je, zapravo, vaše rešenje problema a ne sam problem?

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.