Obuka za Su Jok terapiju

Četvorodnevni seminar Su Jok terapije u mestu Stančići kod Čačka.

Su Jok terapija predstavlja jedan od segmenata ONNURI medicine čiji je začetnik prof. Park Jae Woo, naučnik iz Južne Koreje. Do ovog metoda lečenja on je došao krenuvši od fizičke sličnosti šake i stopala sa telom i uticaja stimulacije tih lokaliteta na telo. Inače, na korejskom jeziku, Su znači šaka, a Jok stopalo.

Seminar Su Jok terapije održaće 2, 3, 4. i 5. avgusta u Stančićima u Čačku po programu Međunarodne Su Jok Therapy Asocijacije. Predavaće licencirani predavač Vera Đorđević koja je jedina ovlašćena za uvođenje programa, legalizaciju i registraciju Su Jok terapije i drugih autorskih dela prof. Park Jae Woo-a za regiju bivše Jugoslavije.

Kroz teme Korespondentni sistemi, Osnove zakona Pet Elemenata, 12 meridijana i 12 biol meridijana, Biol meridijan terapija i Muskularna dijagnostika i Bioritmička terapija, polaznici će moći da steknu znanja pomoću kojih će moći da tretiraju zadravstvene tegobe kao što su bolna stanja kičme, glave, zuba, zglobova, kijavica, iscrpljenost itd. Na kraju seminara dobija se međunarodno priznat sertifikat.

Pošto u primeni Su Jok terapije ne postoje štetni efekti, izučavanje i primena su namenjeni svim zainteresovanim licima bez obzira na njihovo medicinsko predznanje.

Više informacija možete saznati na adresi www.sujok.rs.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.