Neverovatno naučno otkriće za mršavljenje: ako uveče popijete ovaj napitak, kilogrami će početi da se tope

Nauka je dokazala da čaša ovog napitka sprečava stvaranje masnih ćelija, a preporučuje se da se pije tokom noći!

Svakoj osobi prija različita dijeta, pa će se mnogi držati strogog plana ishrane, dok će drugi odlučiti da počnu sa zdravom ishranom i redovnim vežbanjem, piše Lovesensa.

U većini slučajeva slažu se u jednom, da tokom dijete ne treba piti visokokalorična alkoholna pića.Međutim, nauka ističe da pravimo veliku grešku ako tokom procesa mršavljenja izbegavamo vino.

Naučnici sa Univerziteta u Vašingtonu i sa Harvarda ističu da ukoliko popijemo čašu vina uveče, sprečavamo telo da stvara masne ćelije.

Doručak koji pomaže da brže smršate: recept za kašu koja topi masne naslageDoručak koji pomaže da brže smršate: recept za kašu koja topi masne naslageKaša puna hranljivih materija za zdravlje celog tela i topljenje viška kilograma! Evo recepta...

Vino sadrži resveratrol, hemikaliju koja sprečava masne ćelije da prikupljaju dodatne masnoće i tako smanjuje rizik od gojaznosti.

Preporučuje se da noću pijete vino jer tako unosite kalorije zbog kojih ćete se osećati sito i nećete imati potrebu za rizičnim noćnim grickanjem.

Ako svako veče popijete čašu vina, značajno ćete smanjiti rizik od gojaznosti. Međutim, nikako nemojte preterivati u vinu, dovoljna je jedna čaša za zdravlje i vitko telo, a sve preko toga može dovesti do kontra efekta.

Hleb koji uvek smete da jedete: integralni hleb sa čia semenkama i lanom (+ RECEPT)Hleb koji uvek smete da jedete: integralni hleb sa čia semenkama i lanom (+ RECEPT)Ukoliko treba da izbacite hleb iz upotrebe, ovaj jednostavan recept je odlična zdrava zamena, koja će vas održavati sitima.

Pored toga što smanuje telesnu težinu, crno vino povoljno utiče na zdravlje srca, reguliše znakove starenja, smanuje rizik od dijabetesa, poboljšava pamćenje i jača imunitet.

Belo vino smanjuje stres, pomaže kod nesanice, jača kosti i pozitivno utiče na zdravlje pluća.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.