Negativne energetske vibracije uzrokuju bolest: evo kako da vratite svoje vibracije u ravnotežu

Promenite vibraciju, promenićete život nabolje!

Ta jedinstvena vibracija je u stvari naša dublja priroda, koja je uvek u skladu sa Univerzalnim Kvantnim Poljem. Ona je savršena za svako ljudsko biće, kao što je sve savršeno u Kvantnom Polju. Sredinom dvadesetog veka fizičari su dokazali da se, na kvantnom nivou, sav naoko čvrst spoljašnji život sastoji od različitih vibracija energije Jedinstvenog Kvantnog Polja. Prema zakonima Kvantnog Polja, neograničena energija Izvora stalno je u Jedinstvu sa svim, naizgled različitim frekvencijama u postojanju. Ako se vibracije energije u organizmu čoveka poremete ili neispravno rade, to dovodi do ogromnih problema sa zdravljem i međuljudskim odnosima, a u spoljašnjem životu mogu da oslabe razne druge vibracije i remeti se ostvarljivost ciljeva.

Kako da sami sebe hipnotišete: otkrivamo šta je hipnoza i koje sve bolesti lečiKako da sami sebe hipnotišete: otkrivamo šta je hipnoza i koje sve bolesti lečiStručnjaci potvrđuju da uz pomoć hipnoze, koja se praktukuje u sklopu hipnoterapije, možete rešiti brojne probleme, od fizičkih…

Kvantno Polje ima stalnu vibraciju za nas i mi potpuno zavisimo od nje. Kolebanje energetskog polja snage zbog našeg mentalno-emotivnog nivoa, stvara vibraciju koja nije u harmoniji sa univerzalnom vibracijom Kvantnog Polja. Kvalitet i pravac vibracije zavisi od njene frekvencije. Što je čovek na višem nivou duhovnog razvoja, to je viši njegov vibracioni sklad. Time je i frekvencija oscilacije njegovog energetskog polja pravilnija i više u Jedinstvu sa Univerzalnom vibracijom. Čovek je kao radio, prijemnik koji prima signale (vibracije Kvantnog Polja) i zrači ih oko sebe spolja. Ta vibracija jedinstva ili nejedinstva je vibracioni zapis čoveka, to je ono što čovek trenutno živi, sopstveni unutrašnji sklad ili nesklad. Od ove usklađenosti zavisi ceo život i svi njegovi aspekti.

Od čega se sastoji vibratorni zapis?

Vibratorni zapis čoveka se sastoji od mnoštva frekvencija koje čovek prima ali i emituje u spoljni svet. Ljudsko biće osim fizičkog tela ima još šest energetskih suptilnih tela, koja, ako su u skladu, omogućavaju usklađenost života na svim ravnima postojanja. Najveći problem za ovu savršenu ličnu vibraciju energije Kvantnog polja jeste poremećaj frekvencija našeg umno-emotivnog suptilnog tela.

Po čuvenom hermetičkom zakonu: „Kako gore, tako i dole“, važi i obnuto: „Kako dole, tako i gore“. Energetski poremećaj astralnog tela remeti vibraciju kauzalnog tela i čitav sklad organizma je poremećen. To najviše dovodi do pojave fizičkih bolesti, koje i nastaju usled ovog razilaženja između sklada koji primamo od Univerzalnog Kvantnog Polja i onih emocija koje mi emitujemo. Svaki organ u fizičkom telu emituje određenu vibraciju i frekvenciju. U fizičkom telu postoji oko 250 frekvencija na kojima vibriraju organi i sistemi. Ljudski mozak je najvažniji organ koji prima vibracije preko kauzalnog, astralnog i eteričnog tela. Njegova energetsko-vibratorna aktivnost se meri i izražava moždanim talasima.

Desna hemisfera mozga je najčešće dominantna i ona je veza sa sa savršenom vibracijom Kvantnog Polja.

Leva hemisfera može da prevlada zbog hroničnog stresa, briga, strahova i ljutnje, što uzrokuje veliki nesklad u frekvencijama mozga i celo energo-informaciono polje snage organizma se blokira. Tako dolazi do pojave raznih bolesti sa zastrašujućim prognozama. Frekvencije mozga su u stvari slika usklađenosti sa različitim nivoima svesti. Na svu sreću, postoje načini i tehnike kojima mogu da se menjaju I ponovo usklade ove poremećene frekvencije.

Postoje četiri vrste moždanih talasa u rasponu od najsporijih do najbržih. Ljudski mozak može da vrši prespajanje između četiri frekvencije.

Beta talasi su najbrži. Oni se javljaju tokom budnog stanja, kada je mozak zauzet umnim aktivnostima. Što više napora ulažete u mentalnu aktivnost, što ste mentalno aktivniji i uzbuđeniji, to je veća brzina njihove frekvencije. Beta talasi se odnose na površinsku svest prosuđujućeg razmišljanja, dominaciju brižnosti, strahovanja… To je najveće ograničenenje naše svesti. Za ovo stanje svesti se kaže da je obmanuto viđenje života, jer se život posmatra očima zamagljenim strahovima i brižnošću.

Alfa talasi su malo sporiji moždani talasi. Oni se javljaju kada ste opušteni, maštate, vizualizujete, kada ste u kreatvnom procesu stvaranja. Kada se moždani talasi usporavaju do alfa-nivoa, nestaju anksioznost, strah i reagovanje brižnošću. Vi postajete otvoreniji prema životu, svesniji i sposobni da prihvatite mudrost iz dublje energetske Realnosti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.