Negativne emocije i opsesivne misli uništavaju ZDRAVLJE: evo kako da sprečite poremećaj životne energije i razna oboljenja

Život sa negativnim emocijama (vibracijama) s vremenom dovodi do ozbiljnih fizičkih oboljenja!

Kvantna fizika i epigenetika otkrivaju da naše misli, ponašanje i podsvesna uverenja kontrolišu našu genetiku i oblikuju opšte stanje ravnoteže našeg organizma. Kako da promenimo obrasce i iscelimo dušu i telo za Sensu piše dr Boško Hristić

Već decenijama unazad su poznati štetni efekti stresa na zdravlje čoveka. On pokreće niz istovremenih reakcija u organizmu. Dovodi do promena u radu srca, može izazvati bol i grč u stomaku, remeti krvni pritisak i metabolizam, izaziva gušenja i stezanje u grudima... Može da dovede i do pojave straha, nesanice, poremećaja i konfuzije u misaonom procesu... Koliko će ovakvo stanje trajati zavisi od vrste, jačine i dužine stresa, kao i od opšteg stanja osobe u trenutku ponavljanja stresnih događaja.

Život sa negativnim emocijama (vibracijama) s vremenom dovodi do ozbiljnih fizičkih oboljenja i manifestacija. Negativne emocije nastaju iz opsesivnog razmišljanja i tako remete vibracije centralnog nervnog sistema, zbog čega on ne može pravilno da reguliše rad organa i sistema organizma.

Intervju sa dr Boškom Hristićem: kako da prestanemo da prosuđujemo i zaista budemo srećniIntervju sa dr Boškom Hristićem: kako da prestanemo da prosuđujemo i zaista budemo srećniLoše emocije su često uzrok mnogih oboljenja. Kako da uskladimo energiju, reprogramiramo ćelije i postignemo ravnotežu,…

Duhovno-energetska medicina posmatra kompletan vegetativni sistem, koji čine endokrini i autonomni nervni system, ali i energetsko i mentalno telo. Ovi sistemi funkcionišu bez uticaja naše volje, a važni su jer kontrolišu rad svih unutrašnjih vitalnih organa: endokrinu žlezdu, srce, pluća, želudac, digestivni sistem i sve organe za eliminaciju štetnih materija. Takođe, kontrolišu san, kao i sve faze spavanja. 


Reprogramiranje je moguće kod širokog spektra tegoba, kao što su: bolesti stomaka, gastritis, poremećaji varenja, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, problem sa stolicom i debelim crevom, bronhijalna astma, bolesti srca, hipertenzija, dijabetes, alergije i autoimune bolesti...

Preuzimanje kontrole

Epigenetika otkriva da ponašanje gena kontrolišu naše misli, emocije i način na koji posmatramo stvarnost. S obzirom na to da možemo da kontrolišemo svoje misli i emocije, to znači da možemo i da promenimo svoje poremećene genetske aktivnosti koje se manifestuju kao psihofizička oboljenja. Svojim otkrićima da su morfološka energetska polja, uključujući i svest, primarne sile koje oblikuju naše iskustvo na Zemlji, kvantna fizika nas podstiče da preuzmemo svesniju kontrolu nad svojim zdravljem i životom.

Kvantna fizika i epigenetika nam otkrivaju da naše misli, ponašanje i podsvesna uverenja kontrolišu našu genetsku aktivnost, koja nije sasvim automatska i nepromenljiva, kako se ranije mislilo. Pogonska snaga ovog kvantnog skoka u nauci je nova paradigma koja dokazuje da smo zaista duhovna, odnosno vibratorno-energetska bića koja upravljaju svojim fizičkim organizmom. Istraživanja pokazuju da su naše zdravlje i način viđenja života uslovljeni programiranjem do sedme godine života.

Najnovija naučna otkrića iz kvantne fizike i medicine podstiču nas da biorezonantnom metodom reprogramiranja i usklađivanja sa vibracijama kvantnog polja uspešno menjamo negativne programe iz detinjstva i kreiramo evolutivniji život, jer smo na nivou naše Neograničene svesti ko-kreatori stvaranja svega, pa i našeg zdravlja.

Novi naučni pogledi na život i zdravlje omogućuju nam da preuzmemo kontrolu nad svojim životom i da se iz pasivne žrtve razvijemo u odgovorne ko-kreatore svog zdravlja.

Upravljajte svojim životom

Ne tako davno, verovali smo da nama upravljaju naši geni. Danas znamo su da svest, uverenja i emocije primarne odrednice genetske aktivnosti našeg tela. Razumevanje toga kako funkcioniše povezanost na relaciji medicine duha, uma i tela, dodatno nas podstiče da povratimo kontrolu nad sopstvenim zdravljem i srećom. Kada prepoznamo uticaj oslobođene svesti na energetska polja koja nas okružuju, možemo da transformišemo predstavu o sebi kao o žrtvi i da počnemo aktivno da upravljamo svojim zdravljem, blagostanjem i životom.

U sećanju naših ćelija zapisan je savršen program našeg postojanja. Svaki sadašnji zapis sadrži potpune informacije o našim emocijama, osećanjima, stanju naših organa, bolestima, problemima, pa i o našem karakteru. Psihosomatske bolesti su sve telesne bolesti izazvane najčešće gubitkom stabilne energetske vibracije kvantnog polja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.