Najbolji lek za mršavljenje: ako želite da smanjite nadutost i gasove, izbegavajte ove 3 namirnice

nadimanje stomaka, višak kilograma i gasovi su problem koji sve više pogađa puno ljudi, ali jedna Engleskin ja otkrila je kako je na prirodan način uspela da se reši ovih tegoba!

Nadimanje stomaka uzrokovano je konzumiranjem određenog hrane ili nakon obilnog obroka, ali iskustva nekoliko pacijenata pokazalo je da izbegavanje ili smanjenje konzumiranja ove 3 namirnice pomaže da rešimo ovaj problem na prirodan način, piše Lovesensa.

Nadutost stomaka je tegoba koja pogađa sve više ljudi, a sigurno se svakome dogodi bar jednom u toku života. Dokazano je da su neki ljudi uspeli da reše ovaj problem tako što su neko vreme testirali ponašanje svog organizma nakon obroka i otkrili koja hrana im najviše smeta, a najčešće je to belance, pšenica i kravlje mleko.

Čarobna formula za doručak: skinite višak kilograma uz jednostavnu računicuČarobna formula za doručak: skinite višak kilograma uz jednostavnu računicuEvo smernica za sastavljanje kvalitetnog obroka koji će vas razbuditi i dati vam dovoljno energije.

Engleskinja Karolajn Strevson (45) je dokaz da se problem nadimanja može rešiti regulisanjem ishrane, a ona je to uspela tako što je izbacila tri namirnice koje smo nabrojali. Karolajn se godinama mučila sa nadimanjem, gasovima i imala je višak kilograma, ali shvatila je šta je uzrok kada je test za intoleranciju na hranu pokazao da je preosetljiva na belanca, pšenicu i kravlje mleko. Takođe, test je pokazao da njen sistem organa za varenje ne može funkcionalno da svari kvasac, kruške i cveklu.

"Događalo se da mi je stomak toliko naduven da ne mogu da ustanem iz kreveta od bolova, a tek kasnije sam shvatila da sam kupovala i jela hranu zbog koje se moje telo konstantno mučilo. Kao i većina ljudi, ignorisala sam simptome i mislila da će odjednom proći, ali sve je postalo jasnije kada sam uradila test" istakla je Karolajna.

Nakon što je Karolajn redukovala ishranu, koža joj je postala čistija, niej imala više probleme sa nadimanjem i imala je više energije. Takođe, nakon što je iz ishrane izbacila ove 3 namirnice smršala je 7 kilograma tokom prvih 6 nedelja redukovanja ishrane.

Zdrava i lepa: VMA plan ishrane leči i celulit i višak kilogramaZdrava i lepa: VMA plan ishrane leči i celulit i višak kilogramaVMA plan ishrane je prilagođen čak i za one sa zdravstvenim tegobama.

Ukoliko imate problem sa nadimanjem stomaka ili gasovima, pokušajte da jedete više manjih obroka nakon dana, dobro sažvaćite hranu, izbegavajte namirnice koje nadimaju (mahunarke) i izbegavajte žvake.

Napomena: Pre preuzimanje bilo kakvih mera važno je da se konsultujete sa lekarom i uradite određene analize.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.