Na put čudesnih promena

Nije istina da nam je suđeno da patimo i da su stvari nepromenjivo onakve kakvim ih u ovom trenutku vidimo. Sve je to samo misao a ništa kao misao nije tako podložno promeni, a na put promene vodi nas Siniša Ubović.

Nije važno od koga ste čuli da kada promenimo misli, menjamo i život. Važno je da je to istina. I kada nam nešto nije po volji, osećamo se loše..., nije naše da doživotno istražujemo ko nas je i zbog čega povredio ili ko nam je i zbog čega preneo svoja uverenja o životu i ljubavi.

Naše je samo da donesemo odluku da sve one stvari koje su nas do sada vodile u neželjenom pravcu jednostavno promenimo tako što ćemo svoju pažnju usmeriti na suprotnu stranu od problema - zagledaćemo se u rešenje.

Na put promene koja će otvoriti vrata čudesa vodi već nekoliko godina Siniša Ubović, koji pored toga što je uspešan glumac, jedan je od vodećih učitelja, trenera i predavača u oblasti ličnog rasta i razvoja, oblasti u svetu poznatijoj kao self-help.

Već jedno vreme Siniša drži predavanja u okviru kojih svi zainteresovani mogu da pronađu način da promene misli pa će tako od 18. februara do 2. marta 2014. godine, održati čak četiri predavanja, dva u Beogradu, još dva u Podgorici.

Prvo beogradsko će se održati 18. februara 2014.godine u hotelu Holiday Inn, od 19h do 20.30h. Dvodnevna radionica ličnog razvoja bazirana na učenju Lujze Hej pod imenom "Promenite misli-izlečite život" biće održano 22. i 23. februara, takođe u hotelu Holiday Inn.

Beogradske radionice će imati i svoje crnogorsko izdanje u hotelu "Podgorica". Prvo će biti održano 28. februara, dok će dvodnevno biti na programu 1. i 2. marta 2014. godine.

Prijave na info@putpromene.com, a više o predavanjima možete da pronađete na zvaničnom Sinišinom sajtu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.