MESEČEVA DIJETA koja traje samo 1 dan: evo kako da skinete masne naslage za vreme punog Meseca (8. april 2020.)

Mesečeva dijeta tokom faze punog Meseca - evo kako da oslabite i rešite se toksina za 1 dan!

Mesec prolazi kroz četiri različite faze svakog meseca i ima veliki uticaj na naše raspoloženje, zdravlje, odluke i emocije, piše Lovesensa.

Energija Meseca može biti isceliteljska, ali može i doneti brojne turbulencije na polju emocija, kao i nagle promene stavova i raspoloženja.

Verovanja ističu da svaka nova faza Meseca podstiče da imamo nove navike, donosemo neke nove zdrave odluke i napravimo plan pozitivne životne transformacije.

Iskustva pokazuju da tehnika detoksikacije i trud za oslobađanje od viška kilograma može doneti bolej rezultate tokom nove faze Meseca, a naročito tokom pojave mladog i punog Meseca.

NAJBOLJA DIJETA U 2020. GODINI: stručnjaci dokazuju da ovaj način ishrane provereno i brzo skida kilogrameNAJBOLJA DIJETA U 2020. GODINI: stručnjaci dokazuju da ovaj način ishrane provereno i brzo skida kilogrameProglašena najdelotvornija i najzdravija dijeta za 2020. godinu!

Na osnovu pozitivnih iskustva nakon držanja Mesečeve dijete, donosimo vam jednostavan detoks plan tokom uticaja punog Meseca koji počinje od 8. aprila, a traje sve do pojave aprilskog mladog Meseca, odnosno do 23. aprila.

Pun Mesec započinje svoj uticaj 8. aprila u 04:35 časova, pa se preporučuje da od tad, pa u narednih 24 časa držite mesečevu detoks dijetu.

Tokom punog Meseca moguće je pojačano osećati umor, nadimanje, pospanost i bezvoljnost. Zato je važno da se tokom njegovog uticaja dodatno oslobodite toksine.

Važno je da tokom ovog dna pijete što više vode, oko 3,5 litra dnevno. Takođe, preporučuje se da pijete čajeve za detoksikaciju i izbacivanje viška tečnosti iz organizma. Zeleni čaj, čaj od anisa i čaj od sene su idealni za ovaj dan detoksikacije. izaberite jedan i konzumirajte ga između obroka.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.