Lekoviti efekti ovog cveća će vam pomoći da se iscelite: 7 vrsta cvetnica protiv stresa, ljutnje, išijasa i reume

Cvetna terapija se temelji na isceliteljskim sposobnostima prirode, a evo koje vrste cveća imaju lekovito dejstvo!

Majka priroda je iscelitelj, a jedan od njenih najmoćnijih darova dolazi u obliku cveća. Svaka vrsta ima drugačiju "sposobnost" koja utiče na telesnu i emocionalnu dobrobit.

Svaki cvet je Božje remek delo i prava sveta činija zdravlja, a terapija cvećem je metoda rada s različitim cvetovima koja se temelji na njihovom izgledu, mirisu, ekstraktu, boji i energiji. Cvetna terapija uključuje blisko sarađivanje s prirodom, uključujući vile i anđele.

Slovenski horoskop: saznajte koji ste cvet

Vile su prekrasni saveznici jer vam mogu pomoći da manifestujete želje svog srca. Kada radite sa cvećem, automatski pristupate vilinskoj energiji. Anđeli su takođe povezani sa cvećem. Anđeli su naši dragi prijatelji, uključeni su u svaki aspekt našeg života, prisutni na celoj planeti. Anđeli su puni radosti kada vide da koristimo božje isceliteljske darove radeći sa prirodom.

Cvetna terapija se temelji na isceliteljskim sposobnostima prirode, slično naturopatiji. Kao i biljni tretmani u naturopatiji, cveće se može koristiti za stvaranje moćnih lekovitih efekata. Kada je emocionalna ravnoteža narušena, mirisi cveća se mešaju sa vodom i stavljaju pod jezik. Energija cveća je energija kakvu bi trebalo da ima i ljudsko telo pa se primenom terapije cvećem ta energija vraća u ravnotežu. Budući da se miris i boja cveća šire u energetska područja, cvetna terapija pomaže kod metafizičkih problema. Može da vam pomogne da produbite svoju duhovnu praksu i da aktivirate svoje psihičke sposobnosti.

Bilo da radite sa cvećem u svom vrtu ili ga nabavljate kako bi lečili određenu situaciju, ono će doneti emocionalnu, fizičku i duhovnu lepotu u vaš život.

7 vrsta cveća i njihova lekovita svojstva:

1. Afrička ljubičica

Isceljivanje: Afričke ljubičice su vrlo korisne za iscelitelje i vidovnjake zbog toga što čiste staru, tešku energiju. Odlične su za čišćenje prostora, kao što su kuće i kancelarije, ali i za čišćenje vlastitog fizičkog tela. Ljubičasta boja je boja isceljivanja. Potpomaže rast kostiju, olakšava probleme sa bubrezima, reumatizmom, epilepsijom, išijasom, smanjuje nervozu, deluje na neuralgije. Ljubičica pripada yin principu i deluje umirujuće.

Poruka afričke ljubičice: „Očistiću staro i dati život novom. To je dugoročni proces. Ja mogu da transformišem niže oblike energije vašeg tela i doma i oblikujem ih u pozitivno stanje mira i ljubavi."

2. Margareta

Isceljivanje: Dopustite margareti da brine za vas i da otkloni stres s vaših ramena. Margarete će doneti mir u vaš život, tako da možete da se usredosredite na ono što je važno.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.