Kurs ayurvedske masaže Marmanbyangam

Program za fizio, ayurvedske, holističke terapeute i masere.

Marmanbyangam je jedna od Ayurvedskih tehnika masaže, sa posebnim osvrtom na marman tačke (marman na sanskritu znači slaba tačka - Trigger Point engl.).

Poznavanje rada na ovim reflexnim centrima koji predstavljaju moćne tačke značajne za vitalnost čoveka i pravilan protok energije kroz telo, omogućava teraputima da brzo i efikasno uklone bol i omoguće normalan energetski tok (ova drevna tehnika je izvorno nastala kao pomoć borcima i ratnicima i istovremeno predstavljala moćno oruđe pomoću koga je protivnik mogao da se delimično ili trajno onesposobi).

Instruktor masaže marmanbyangam je Siro Caranella. Kurs traje 3 dana i biće održan u periodu od 7. do 9 decembra 2012. godine u Beogradu. Cena kursa iznosi 300 eura u dinarskoj protivvrednosti i može se platiti u 3 mesečne rate. Prva rata iznosi 100 eura (u dinarskoj protivvrednosti) i uplaćuje se prilikom prijavljivanja (do 31. oktobra). Na ovaj način obezbeđujete mesto na kursu, s tim što celokupan iznos treba da bude uplaćen do 30. novembra 2012.godine.

Upis se vrši do popune mesta. Cena za CIDESCO diplomu iznosi 30 eura. Više informacija naći ćete na adresi www.beautyimagini.com.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.