Zeleni aventurin jača životnu snagu, crni turmalin donosi mir: kako da kristalima zaštitimo auru

Kroz auru, naš suptilni biomagnetni omotač, neprekidno struji energija od koje zavisi naš život. Predstavljamo vam kristale koji jačaju životnu energiju i otklanjaju energetske blokade...

Za zaštitu aure koristi se eliksir sačinjen od zelenog aventurina, crnog turmalina, ametista, rozenkvarca, gorskog kristala koji i služi za jačanje životne snage i energije i otklanjanje energetskih blokada, aktiviranje čakri.

Aventurin zeleni

Jedan je od najsnažnijih kristala za jačanje životne snage i energije, otklanjanje energetskih blokada, jačanje i zaštita aure i aktiviranje čakri.

Dejstvo kristala u vidu eliksira: rasterećuje vas od svakodnevnih problema, donosi duševni mir, opuštanje i relaksaciju, privlači radost i dobro raspoloženje, širi toleranciju i oduševljenje, utiče na regeneraciju celog organizma i dobar san, ublažava bes i ljutnju, deluje protiv nervoze i stresa, donosi bogatstvo ideja i jača individualnost osobe.

Moć kristala...

Na fizičkom planu, odlična je preventiva za arterosklerozu i infarkt, leči oboljenja na koži kao što su alergije, akne, psorijaza, osip, svrab, upale. Jača vezivno tkivo, pospešuje razmenu masnih materija i smanjuje nivo holesterola, smanjuje intenzitet svih bolova, otklanja posledice sunčanice i jake preplanulosti.

Delotvoran je kod problema sa bešikom, bubrezima i umornim očima. Ako se koristi kao sprej, sprečava kosu da se previše masti i otklanja perut. Odlično je ako eliksir od zelenog aventurina dodate u vodu u kadu, jer opušta i relaksira ceo organizam.

Stepenovanje: blago delujuća voda dragog kamenja.

Turmalin crni

Nezaobilazan je kada se radi o svakom energetskom čišćenju, bilo organizma ili prostora, i jedan je od najsnažnijih kristala za jačanje životne snage i energije, otklanjanje energetskih blokada, jačanje i zaštite aure, kao i aktiviranje čakri.

Dejstvo kristala u vidu eliksira: donosi spokojstvo i mir, neutralnost i sklanjanje od tuđih problema. Podstiče budnost i povećava pažnju, bistrinu i svesnost onoga što se radi. Štiti od svih štetnih uticaja spolja (geopatogena i elektromagnetnih zračenja, uticaja drugih ljudi i energetskog "vampirizma"i slično) i zadržava spoljašnje pozitivne uticaje.

Kristali za vaš horoskopski znak...

Na fizičkom planu, poboljšava miran i relaksirajući san, otklanja stres, napetost i bolove svih vrsta, probleme sa zglobovima, osećaj gluvoće, otklanja ožiljke sa kože....

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.