Kosmička šifra čoveka

Dva puta su me nominovali za Nobelovu nagradu i živeću dok je ne dobijem, kaže Sergej Pantelejmonovič Sit'ko, jedan od od začetnika kvantne medicine.

Nova medicinska grana koja spaja biofiziku i kvantnu fiziku dokazuje da je moguće podsetiti organizam na stvaranje sopstvenih biološki aktivnih supstanci, odnosno, na stvaranje sopstvenih lekova koji su potrebni u znatno manjoj količini a pri tom su daleko aktivniji od farmakopreparata. Posle ispitivanja na preko milion i po pacijenata počela je klinička primena a 1989. godine u Briselu kvantna medicina proglašena je za medicinum trećeg milenijuma.

Na poziv Sekcije za kvantnu medicinu Srpskog lekarskog društva, u Beogradu je i ovog puta boravio profesor Kijevskog univerziteta i akademik Ukrajinske akademije nauka, Sergej Pantelejmonovič Sit'ko koji se smatra jednim od začetnika kvantne medicine. Prof. Sit'ko nam je otkrio suštinu svojih istraživanja o životu i objasnio šta znači fizika života koja je vekovima intrigirala naučnike, ali i obične ljude. Da li je čovek deo mikrokosmosa, deo kosmičke energije i nosi li kosmičku šifru utisnutu u svaki kvantum žive materije?

Ko ste vi?

Ja sam predsednik međunarodnog humanitarnog fonda Sergej Sit'ko, direktor Instituta fizike života pri ovom humanitarnom fondu. Ja sam vitez Kraljevine Belgije, profesor, doktor fizičkih i matematičkih nauka i predsednik Asocijacije fizičara koji rade u medicini. Možda ima još nešto ali mislim da je to to.

Da li ste zadovoljni onim što ste do sada uradili?

Naravno, ja sam uspeo da uradim više nego što obični smrtni ljudi mogu. Kažu da sam ja napravio otkriće milenijuma -otkrio sam prirodu života. Odnosno ja, na fundamentalnom nivou, znam koja je razlika između života i smrti i na osnovu toga sam napravio novu kvantnu medicinu, koja zna šta treba da radi sa pacijentom, dok savremena medicina to, nažalost moram reći, ne zna. U godinama koje dolaze svaka medicina koja se ne bude bazirala na fundamentalnim znacima razlike između života i smrti, trebala bi da bude potpuno zabranjena. Ona čoveka vodi ka patnji i brzoj smrti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.