Kako kopriva pomaže da lakše smršamo: ova biljka prži masne naslage, a evo kako je treba koristiti

Kopriva pomaže kod mnogih oboljenja, ali malo ko zna da je ona idealno prirodno sredstvo za mršavljenje!

Suplementi za mršavljenje, razni preparati i stroge dijete često se pokazuju kao neefikasni u procesu mršavljenja, naročito ako želimo na duži rok da se rešimo viška kilograma, piše Lovesensa.

Pored uravnotežene ishrane i redovnog vežbanja, u borbi protiv masnih naslaga može pomoći kopriva. Kopriva je prirodni diuretik i pomaže da pročistimo telo i izbacimo višak vode iz organizma. Ova biljka je odličan prirodni lek za detoksikaciju, a dokazano je i da ubrzava metabolizam.

Zašto svakog dana treba da pijemo čaj od koprive: evo koje bolesti leči ova čudesna biljka (RECEPT)Zašto svakog dana treba da pijemo čaj od koprive: evo koje bolesti leči ova čudesna biljka (RECEPT)Kopriva je multivitaminska biljka koja čleči i čisti telo od otrova - evo kako da napravite domaći čaj od koprive!

Kopriva sprečava taloženje štetnih materija u mišićnom tkivu i limfnom sistemu i tako pozitivno utiče na funkcionisanje celog organizma.

Za mršavljenje koprivu možete koristiti kao čaj, praviti od nje tinkture i ubacivati je u razna jela.

Stručnjaci ističi da je dovoljno svakog dana popiti 3 šolje čaja od koprive kako bi se ubrzao metabolizam i podstaklo mršavljenje.

3 bolesti koje leči kopriva: evo kako da koristite biljku koja donosi brojne dobrobiti za zdravlje3 bolesti koje leči kopriva: evo kako da koristite biljku koja donosi brojne dobrobiti za zdravljeVišestruko korisna biljka - kopriva može da ublaži i prevenira brojne bolesti, a naročito ove tri:

Bez obzira na koji način odlučuite da koristite koprivu tokom dijete, svakako nećete pogrešiti jer je ova biljka lek za mnoga oboljenja.

Kopriva pomaže kod oboljenja prostate, kardiovaskularnih oboljenja, anemije, bolesti urinarnog trakta i metaboličkog poremećaja.

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.