Kako isceliti prošlost

Veoma je važno raditi na rešavanju problema koji su nastali u nekim prethodnim fazama naših života.

Sadašnji trenutak nije ništa drugo do posledica dešavanja, načina razmišljanja i programa zapisanih u prošlosti. Ako ovde i sada imamo velike poteškoće, bilo zdravstvene, psihološke ili materijalne to je znak da nešto iz prošlosti nismo dovoljno procesuirali i otpustili. Bolest tela, odnosno fizičke manifestacije bolesti, se javljaju kada nismo razrešili i raspetljali probleme sa kojima smo se nekada suočavali. Tada ti problemi iz podsvesti izbijaju na površinu, a bolest se javlja kao opomena da nešto unutar nas nije u redu, da je došlo do nekakvog disbalansa zbog nečega što je nastalo u prošlosti i da je potrebno da se time pozabavimo.

Ovo se ne odnosi samo na bolesti već i na sve probleme koji nam se ponavljaju po sličnom šablonu. Ako nam se na primer u ljubavnim odnosima, i sa različitim partnerima stalno javlja jedan te isti problem, ma koliko ti partneri međusobno bili različiti, jasno je da se ponavljanje kreira zbog toga što u našoj podsvesti postoji nešto što nismo osvestili, rešili, prihvatili i otpustili. Bolesti, kao i razna emotivna i psihološka stanja, poteškoće u partnerskom odnosu, na poslu, sve ono što se ponavlja pod različitim okolnostima, to jesu samo alarmi koji nas upozoravaju da se pozabavimo sobom na drugi način.

O važnosti i načinu otpuštanja i isceljivanja prošlosti sam razgovarala sa gospođom Matejom Tomšič. Ona je jedna od retkih terapeuta u Evropi sa tolikim brojem inicijacija u duhovne tehnike za rad sa prošlošću. Tema sa kojom smo počele razgovor je regresoterapija, ali se ona brzo proširila jer je cilj intervjua bio da saznamo ne samo kako se prisetiti prošlosti (što je osnovni zadatak regresoterapije) već i kako rešiti probleme koji su nastali nekada davno i kako to može da nam pomogne da sada živimo onako kako želimo.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.