Kako da potpuno obnovite zdravlje u bilo kojem životnom dobu: tajna dugovečnosti i popravljanje DNK

Medicina Duha je najbolji način da se izlečimo i održimo zdravlje kako bi se novo telo redovno razvijalo.

Da li ste znali da će se svaki organ i sistem u vašem telu - od kostiju i vašeg srca do vašeg mozga i svega što je između - obnoviti potpuno više puta tokom vašeg života? Potpuno novo srce izraste svakih 15 godina, naše kosti su stare samo dve godine, pluća i koža su stari oko dve do četiri nedelje. I naša creva su zamenila sve svoje ćelije u poslednja tri dana.

Nedostatak ovih hormona uzrokuje prerano starenje žena: evo kako da ih nadoknadite na prirodan načinNedostatak ovih hormona uzrokuje prerano starenje žena: evo kako da ih nadoknadite na prirodan način6 hormona koji su važni za žensku lepotu! Na prirodan način uspostavite hormonalni balans i usporite proces starenja...

Dakle, u ovom slučaju, zašto se hronični zdravstveni problemi nastavljaju nakon više nedelja, meseci i godina? Zašto se naše zdravlje obično pogoršava tokom vremena, umesto da se poboljšava dok starimo? A šta rade oni srećni ljudi koji, izgleda, uživaju u savršenom zdravlju i dugovečnosti, a mi ostali ne? Da li su to njihovi geni, navike u ishrani, način života, način razmišljanja, sve gore navedeno ili nešto sasvim drugo?

Tajna dugovečnosti, popravljanje DNK i dubinsko lečenje

Razmatranje odgovora na gore navedena pitanja zahteva različite obuke, veštine i iskustva u brojnim oblastima - od tradicionalnih zdravstvenih nauka do samih granica neurologije i epigenetike, do dalekih dosega međuljudske psihologije, etnobotanike, medicine i šire.

Kao poštovan medicinski antropolog koji je proveo skoro 30 godina radeći zajedno sa vodećim medicinskim istraživačima i lekarima, kao proučavajući drevne modele lečenja i tradicije alternativne medicine domorodačkih plemena širom Amerike, Alberto Viloldo je imao jedinstveni uvid u korene bolesti i tajne dugovečnosti koje proizlaze iz spajanja najboljeg nauke, psihologije i duhovnosti.

Ono što je otkrio u svom 30-godišnjem putovanju nije ništa drugo do izvanredno - da se dugovečnost, genetsko podmlađivanje i popravka, i duboko isceljenje praktično bilo koje i sve tegobe mentalne, emocionalne ili fizičke prirode mogu ostvariti kroz pet moćnih faza koje spaja najbolje od drevne i moderne nauke.

Kako do novog tela u 5 koraka?

U svojoj knjizi Alberto je zašao duboko u nauku, dodatke i dnevne ritualne koje treba da praktikujemo kako bismo ostvarili sve gore navedeno i mnogo više za kratak vremenski period.

U knjizi, on uranja duboko u 5 ključnih faza, uz koje svako ko želi može da vrati svoje telo u optimalno stanje i stvori trajno, doživotno zdravlje.

Prva faza - Otkrivanje svog unutrašnjeg iscelitelja

Po Albertovim rečima, prva faze se bavi rešavanjem najosnovnijih uzroka zdravlja i bolesti:

On kaže da na Zapadu nema sistema zdravstvene zaštite, već sistem za brigu o bolestima koji prepoznaje hiljade bolesti i bezbroj lekova. Šamanske medicinske tradicije, s druge strane, identifikuju samo jednu bolest i jedan lek. Bolest je otuđenje - od naših emocija, od naših tela, od zemlje i od Duha. Simptomi ove bolesti su fizička i emocionalna iscrpljenost. Lek je iskustvo pojedinca, koje obnavlja unutrašnju harmoniju i olakšava oporavak od svih bolesti, bez obzira na poreklo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.