Kako da izbacite lošu energiju iz svog tela: čudesna tehnika tapkanja tela za isceljenje duše (AKUTAP)

Akutap čisti i oslobađa blokirane i zapušene energetske tačke i centre, a takođe i zastoje u svim ostalim delovima tela!

Akutap ili veština tapkanja tela i njegovih energetskih tačaka i centara je u Kini poznata nekoliko hiljada godina, kao odličan metod za održavanje dobrog zdravlja. Ritmičko lagano tapkanje stvara u telu vibraciju – terapeutsku rezonancu (impuls) koja se širi na sve strane i u dubinu tela, spaja unutrašnjost tela sa površinom, harmonizuje pravilan tok krvi i vitalne energije, jača esenciju i spirit, jača odbrambenu površinsku energiju, jača funkcije kože, mišića, tetiva i kostiju, jača i pomaže funkcije ćelija i DNK...

Tapkanje kao jutarnja vežba za korensku čakru: 3 minuta za spokojan i pozitivan početak dana

Pravilan akutap raspršuje blokade energije i krvi, pokreće drenažu limfe i svih telesnih tekućina. Akutap čisti i oslobađa blokirane i zapušene energetske tačke i centre, a takođe i zastoje u svim ostalim delovima tela. Oslobađa toksine iz ćelija i celog tela, pomaže detoksikaciju i regeneraciju uma, osećaja i tela. U kineskoj tradicionalnoj medicinise smatra da je koža spoljašnja zaštita tela od ulaska svih štetnih i patogenih uticaja. Kada tapkamo kožu, jačamo njenu površinsku energiju i zaštitnu sposobnost, stimulišemo njenu lepotu i zdravlje, aktiviramo pravilne funkcije pora, aktiviramo pravilne funkcije receptora, stimulišemo vitalnu energiju, krv i limfu.

Energetska psihologija: tapkanje tačke za otvaranje srca i rešavanje problema

Akutap štiti telo od deformisanih elektromagnetnih polja i štetnog uticaja spoljašnjih patogenih energija. Akutap je dobra zaštita opšteg zdravlja celog tela, a takođe i odlična preventiva. Tapkanje potpomaže kontrolu otvaranja, čišćenja i detoksikacije celog tela, pomaže da se otklone blokade vitalne energije i krvi, što je glavni uzrok problema. Kada se telo redovno tapka, ponekad se možete iznenaditi da vam odjednom nestane depresija, nesigurnost, zabrinutost, haotične misli i razne druge slabosti. To je samo znak da ste uspeli da otvorite telo i ispustite bolesnu energiju iz njega.

Pažnja! – Ne tapkati mesta gde postoji ili je postojalo kancerogeno oboljenje. Ne tapkati mesta gde postoje razne ciste ili degeneracija tkiva. Ne tapkati rane i oštećena mesta na koži. Ne tapkati mesta gde postoje jako izražene vene.
Trudnice i ljudi koji imaju mentalne probleme bi pre početka tapkanja trebalo da se posavetuju sa svojim lekarom.

Izvor: Sensa

Mario Topolšek

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.